Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a páromnak és nekem különbö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a páromnak és nekem különbözik az ízlésünk a filmek terèn, tehát sosem tudunk olyan filmet választani, ami mindkettőnket érdekel, akkor már nincs is nagyon értelme folytatni a kapcsolatot, igaz?

Figyelt kérdés
Nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy ha nem egyezek a párommal filmek terèn, akkor az a kapcsolat kaka, tehát nem eltérő az érdeklődési körünk!
2019. okt. 29. 23:11
1 2 3
 21/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mi se nagyon szeretjük egymás filmjeit általában, de néha-néha, ha nem vagyunk s-ggfejek, és rászánjuk az időt a másik érdeklődési körének/ízlésének megismerésére, akkor azért akadnak olyanok, amiket mindketten szeretünk.

Egyébként meg vannak más szabadidős programok is a képernyő előtt ülésen túl.

2019. okt. 30. 19:39
 22/22 anonim ***** válasza:
75%

#14: "Annak a jele, hogy semmi közös érdeklődési kör nincs"

Ja, tényleg, a filmek jelentik a világot, ha abban nem egyezik az ízlésük, akkor ugye kizárt, hogy az élet akármi más területén bármi közös legyen bennük. Sem zene, sem hobbi, sem szabadidő terén.

Ne haragudj, de nagyon buta gondolatmeneted van.

Kérdező: bocs, de ez már a szánalmas kategória. Mennyi időt is töltenek az emberek átlagosan filmnézéssel? A szabadidejük 20%-át? Az azért tényleg irtó pocsék kapcsolat lehet, ahol legfeljebb csak 80%-ban egyezhet a két fél. Sőt, ha közös programról van szó, szerintem elég sokan bőven 20% alatti időt szánnak filmnézésre. Szóval bőségesen van más összetevője az életnek, ahol lehet közös elfoglaltságot szervezni. Olyan párt úgysem találsz, akivel mindenben 100%-ig azonos az ízlésetek.

Egyébként meg ez is IQ és EQ kérdése. Egyszer sem éreztem a legkisebb mértékben sem problémának, ha valamiben - akár film, akár zene, akár sport, akár művészet, akármi más - nem egyezek meg 100%-ig a barátnőmmel. Sőt, ez még izgalmas is lehet. Megismerem, hogy őt mi érdekli, ő meg megismeri, hogy engem mi. Egyszer-kétszer meg lehet engedni a másiknak. Lehet olyan filmet nézni, ami mondjuk nekem nem a kedvencem. Meg azért nagyon durva ellentétnek kell lenni ahhoz, hogy ne lehessen egyetlen filmet sem találni, ami legalább kicsit érdekli mindkettőnket. Ha meg tényleg nincs ilyen, akkor van még tucatnyi más elfoglaltság, ami a közös programok alapja lehet. Egyébként sem arról szól egy párkapcsolat, hogy akkor most a világon mindent együtt csinálunk. Egy kis mozgásteret kell adni egymásnak, és ebbe tökéletesen belefér, hogy mondjuk külön tévézzünk, ha már annyira utálnánk egymás kedvenc filmjeit. ;)

2019. nov. 1. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!