Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a páromnak és nekem különbözik az ízlésünk a filmek terèn, tehát sosem tudunk olyan filmet választani, ami mindkettőnket érdekel, akkor már nincs is nagyon értelme folytatni a kapcsolatot, igaz?
Figyelt kérdés
Nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy ha nem egyezek a párommal filmek terèn, akkor az a kapcsolat kaka, tehát nem eltérő az érdeklődési körünk!2019. okt. 29. 23:11
11/22 anonim 

válasza:

Ha ilyen korlátolt gondolgodás jellemez, szerintem a párodnak tennél szivességet ha otthagynád :)
12/22 anonim 

válasza:

Nem ezen múlik az élet, egy kapcsolat. Lehet megosztva TV-zni, neten nézni filmeket. Vagy nézd a másik oldalát: ha a moziban van valami film, ami téged érdekel, akkor van egy szabad estéd.
13/22 anonim 

válasza:

Ez akkor probléma, ha a tévé előtt döglés az egyetlen közös program, és ez mindkettőnek megfelel. Ebben az esetben pont összeillenek.
14/22 anonim 

válasza:

Lehet, hogy le fogtok pontozni, nem érdekel, de szerintem ez igenis probléma. Annak a jele, hogy semmi közös érdeklődési kör nincs, ami gond lehet, ha később együtt élnének. Sosem fognak tudni megegyezni, hogy hogy töltsék el a szabadidejüket, és egyiküknek sem lesz jó.
15/22 anonim 

válasza:

Normális felnőtt embereknek nem a filmnézés az egyetlen szabadidős tevékenységük.
Egyik kollégám és a felesége teljesen más stílusú zenéket szeretnek, mégis jól megvannak.
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Az eltérő zenei ízlés szerintem nem olyan nagy probléma!
2019. okt. 30. 09:53
17/22 A kérdező kommentje:
Illetve estenként filmezni szoktunk, de tegnap már párom is megjegyezte, hogy én mindig csak horrort akarok nézni, és semmi mást!
2019. okt. 30. 09:57
18/22 anonim 

válasza:

Nálunk a férjem az akciófilmeket szereti, én attól agyfaxt kapok. Én a romantikus filmeket szeretem, attól meg ő kap lábrázást. Végül ki tudtunk egyezni a vígjátékokban és a sci-fi filmekben. (Ő néz gépfegyverropogtatósat akkor, amikor én olvasok vagy itthonról dolgozok, én pedig nézek romantikusat, amikor ő melózni van.)
19/22 anonim 

válasza:

2 tévé, 2 számítógép, fejhallgató, problem solved...
20/22 Derwer 

válasza:

Nálunk is elég eltérő az ízlés: A feleségem a romantikusat és a vígjátékokat szereti.
Én szeretem az elvontabbakat, sci-fit, stb-stb. Ellenben a romantikusakat azért erősen fájdalmas.
De az idők során már mutattam neki jónéhány olyat ami tetszett neki és ha megint valami idegesítt néz, akkor kivonulok és mobilon is megy az HBGO. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!