Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, ha a párjának korábban volt egyéjszakás kalandja?
Egy házibuliban például vagy társkereső felületen megismert emberrel való egyéjszakás kalandra gondolok
Ez csak engem zavar vagy másokat is?
Zavar.
Hazudnék, ha nem zavarna.
Nő vagyok
Engem csak az zavar,hogy nagyon sok volt neki,köztük dögevők is . Fujj... ha én ezt előbb tudom,lehet átgondolom a dolgot,nekem umdorító az is,hogy sok volt meg az is,hogy keveredett.
És amikor ivott,elkezdett mesélni ezekről,de leállítottam,hogy engem rohadtul nem érdekelnek azok a ribik akikkel előttem dugott. Ne nosztalgiázzon mert olyankor derült ki mindig,hogy akit józanul barátcsajnak emlegetett azok is rámásztak és csak idegesített vele. Én sem soroltam,hogy kivel-hogyan-hányszor és miért...Meg ugye undorító a tudat,hogy hány nőben járt...gumi nélkül...fujj.. És amikor sorolja,hogy de tiszta igényes nők voltak..ahaa gondolom,meg,hogy aznap este előtted hányan töltötték még tele,ha már ilyen könnyen adja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!