Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnétek a kocsiban?
Figyelt kérdés
A barátnőm a barátnője nappaliában lakik (mindegy miért), én szintén a haverommal lakom, egy nagyon pici albérletben közös szobában. Ebben a helyzetben beszélni sem nagyon tudunk kettesben, nemhogy szeretkezni. Hozzájuk abszolút nem járok, mivel a barátnője mindig otthon van (mindannyian napközben dolgozunk). Ő jár ide hozzánk, ilyenkor haverom a szobába van, mi a konyhában ülünk, de mivel pici magyon a lakás, mindenki mindent hall. Eleinte a haveromat elkuldtem 1-2 órára, de nem tetszett neki a dolog. Van egy nagy, tiszta kocsim, szinte abszolút nem használom, mindenhova bicajjal megyek. Mar azon gondolkodnom hogy elmegyunk valahova es ott lenne a szex.
Mielőtt azzal jön valaki hogy költözzunk össze, igen, tervben van
#10, padon, utcán, buszon, te miről beszélsz? Mert én ilyeneket egy szoval sem mondtam, és ilyen eszünkbe se jutna. De te szerinted amúgy csak olyan férfi létesíthet kapcsolatot akinek van saját háza?
2019. okt. 28. 22:20
12/18 Savlekotő válasza:
Nem digi dugira bárki jó,zsák a foltját,de nézz már körül ember a nők 99 % ban lakással rendelkező pasit választanak tartósra,nem olyat ahol 3 naponta a kocsiba van az aktus,lehet picsogni,de ez van..
2019. okt. 28. 22:26
13/18 anonim válasza:
Nyilván egy ágy kényelmesebb...DE a kocsiban meg kalandosabb😁
Két gyermekes anyaként még mindig élvezem a lopott perceket egy kocsiban! Ha ügyesek vagytok és van fantázia akkor simán megoldható!
Sok sikert!😊
2019. okt. 28. 22:32
14/18 anonim válasza:
Ha nincs mas, ott is meg lehet oldani, de nem a legkenyelmesebb. Az elso uleseket told teljesen elore, es mindig rakj valamit magatok ala, hogy ne kend ossze az ulest. :D
2019. okt. 29. 05:29
15/18 anonim válasza:
Szükség törvényt bont
2019. okt. 29. 17:29
16/18 A kérdező kommentje:
#15 milyen törvény tiltja meg hogy szexeljek a saját kocsimba? Nyilván nem a varos közepén nappal, hanem este, a közeli erdei parkban, ahol 8 utan van mindig 2-3 kocsi a sötétben, akik nemhiszem hogy sakkoznak.
2019. okt. 29. 17:49
17/18 anonim válasza:
Ha van autód és pénzed, hogy fenntartsd, és komolyan gondolod a kapcsolatodat, akkor én a helyedben minél hamarabb összeköltöznék a lánnyal, akár egy garzonba, vagy saját magam vennék ki egy kis lakást/szobát, ahol nem kell másokat kerülgetni. A haverod elég érdekes, ha annyira nem képes, hogy szól mondjuk, ha van egy pár órás programja, hogy most üres lesz a lakás, lehettek ott kettesben. Van a lánynak a barátnője. Szerintem megbeszélheted a haveroddal, vagy a barátnőd a lakótársával, hogy néha, ha nem probléma nekik, mert amúgy sem terveznek otthon lenni, akkor szóljanak, és ti úgy intézitek a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!