Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hárman vagytok a kocsiban, akkor ki ül előre nálatok?
Tegnap elmentünk egy koncertre Bécsbe Budapestről a párommal. Mindketten imádjuk az előadókat. Jött az egyik haverja is, mert ő is szereti őket.
A páromnak coupéja van és ő vezet általában, ha együtt vagyunk. Most is ő vezetett és először úgy volt, hogy csak ketten megyünk. A másik férfi később találta ki, hogy jön.
A párom azt akarta, hogy én üljek hátra... Nekem ez így nem pálya, nem a kutyája vagyok szerintem. Főleg, hogy 3 ajtós az autó... Milyen már az, hogy az asszonyt hátra ülteti? Végül elöl ültem. Nálatok hogy van? vagy hogyan illik nálatok? Nekem csicskaság lett volna hátra ülni.
Elég hisztis pcsa lehetsz ha ilyenen kiakadsz. Nyilván az ül hátra aki jobban elfér. Ez nálunk a 158 centimmel mindig én leszek. Nehogy már szerencsétlen 180 centis haver nyomorogjon hátul egy 3 ajtós autóban...
A másik szempont meg, hogy mi együtt élünk, annyit beszélünk amennyit akarunk. Ha jön egy barátja akkor ők nyilván szeretnének kicsit beszélgetni is, azt meg elég nehéz ha hátul ül, alig lehet egymást hallani.
A harmadik meg, hogy az ül elöl aki jobban vezet vagy rutinosabb. Ha a párommal utasok vagyunk akkor ő ül elöl, régebb óta van jogsija és 3 évig dolgozott olyan helyen ahol egész nap csak kocsikázott. Bármi van, baleset, veszélyhelyzet ő nagyobb segítség elöl mint én.
Mi már házasok vagyunk.
Ilyen esetben mindig én ülök hátul. Ők tudnak beszélgetni, néha hozzá szólok, de mi ketten mindig tudunk beszélgetni, ők viszont nem.
Hasonlóan, mikor a barátnőm vittük el, mindketten hátul ültünk, a férjem vezetett, hogy mi tudjunk beszélgetni.
A tiszteletlenség nem itt kezdődik.
Mindig a leghányósabb utas vagy akinek a lekényelmetlenebb lenne hátul ülni pl a hosszú lábai miatt.
Ilyen esetben az udvariasságot fölülírja a szükség.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha a srác erősebb mint én alkatra vagy magasabb értelemszerűen én férek el könnyebben hátul egy őr ajtóban is. Emellett ha a srác jobban vezet mint én (nem nehéz) vagy tudja az utat adott ki ül elől hisz több haszna van. Aztán ott a beszélgetés téma is.
Én soha nem csinálok ügyet abból ki hol ül mert szinte minden esetben teljesen indokolt a hátsó ülés ha hárman vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!