Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret vajon a kocsiban telefonálni órákat?
Mit mutatott a telefonjában? Hogy a mentett név "Gábor"? 🤣
Ha esetleg tudod ennek a bizonyos havernak a számát, és összehasonlítva az elmentett, hosszan beszélt számmal, egyezik, abban az esetben hidd el. Addig inkább csak hülyének vagy nézve, hát ki hiszi el, nálunk a férjem simán beszél előttem bármiről a haverjaival, tehát számomra ez furcsa, amit a pasid művel. Inkább gyanús.
Kell neki az én idő. (attól, hogy Gipsz Jakab van a telójába írva még lehet Gipsz Ilonkával beszél, ezzel most jól megnyugtattalak :D)
De nem ezen kéne törd a fejed hanem inkább azon, hogy ez miért zavar téged?
Valószínűleg mert nem érzed úgy, hogy minden rendben van a kapcsolatotokkal.
Próbálj meg kevésbé fegyőrt játszani és inkább arra koncentrálj, hogy mi az amit közösen tudtok csinálni és mindkettőtöknek jó, akkor talán majd veled akarja eltölteni az idejét és nem a haverokkal.
Ezzel mit tudsz kezdeni?? Nekem például, kocsiba van egy telóm, amiről a család nem is tud.
Azért, ha előtted csinálja, nem titokban, mondjuk egy 500 méterre lévő parkolóba, hogy ne tudjál róla, akkor nem valószínű, hogy szeretővel beszélget.
Picit gyanús. A saját lelki békémért megnézném azt a számot és megbizonyosodnék róla, hogy tényleg a haver az. Nem egy ismerősöm játszotta ezt el,hogy nevet valtoztatott a telefonba és a párja mellett csevegett vele, nem bujdostak.
Ez már bőven nem alaptalan kutakodás lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!