Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret vajon a kocsiban telefonálni órákat?
A férjem nem egy beszélgetős ember,a haverja viszont igen. Nem egy városban élnek, ezért nem tudnak leülni sörözni. Eddig beállt az udvarra, csak a kocsi hangját megismertem, így tegnap nem állt be. Csak pont láttam, hogy ott áll a kocsi, őt nem láttam benne, mert akkor odamentem volna hozzá.
Telefonját nem tudom megnézni, le van zárva és nem tudom felnyitni.
Kedves kérdező!
Ne légy ennyire féltékeny. Ha én lennék a párod, már azért is húznam a szép buksid!
Ha nővel beszélnék, hidd el nem előtted tenném!
A telefonját, ne is akard megnézni. Nem illik. Aki itt azt mondja, hogy igen, az pont, hogy nagyon fel van háborodva, mikor egy nő azt írja, hogy a férje bele akar nézni a telefonjába.
Ha nagyobb baj lesz észre fogod venni.
Mint írtam, sok férfi ismerősöm van aki sokat tud beszélni. Mindig azt hittem, férfi létemre, hogy a férfiak hallgatagok. A francokat! 10 percet nem bír ki csendbe jó pár ismerősöm. Én órákig bírom csendbe. Telefonálni is 30 másodperc s megunom.
De nem vagyunk egyformák.
Sikeres féltékenykedést!
Ha ez egyszeri eset, akkor ne csinálj belőle ügyet, nem jó ha Sherolckot játszol egy kapcsolatban.
Mindegy kivel beszélt, ha ez rendszeres és azzal zárja rövidre "semmi közöd hozzá" akkor ott a felek között már igencsak megrendült a bizalom... nem akarok jós lenni, de ez nem túl sok jót jelez előre.
Én is szoktam olyat csinálni, hogy meló után még beszélgetek a kollégámmal vagy egy haverommal és addig kint ülök az autóban. De én tényleg velük beszélgetek és ha arra jár a feleségem, akkor intek neki, hogy jöjjön oda 1 puszira (kihangosítón beszélek), szóval bujkálni nem szoktam. :D
De ő nem is szokott gyanakodni, mert nincs miért.
Van más, egyéb gyanús jel is vagy csak szeretne 1 nyugodt órát, amikor haverozik?
Elkeseritelek en egy exszereto vagyok. A ferfi (a huseg rohadt nagy nem mintakepe) a kovetkezokepp beszelt velem telefonon: a kocsijaban ulve, amig hazafele tartott, amikor eljott otthonrol, vagy hazaert, de meg kint megallt es bajcsevegett velem. Mondta is, hogy mar beallt vagy all a kapu elott de meg tudnk beszelni majd azt mondja munkaugyben. Nem tudom hogy voltam elmentve a telefonjaban, de biztos nem ugy, hogy a szeretom es nem is lany neven. Ha maskepp nem tudta megoldani kiment a teraszukra es ott beszelt hosszasan velem.
Egy barinom pedig ferfineven van elmentve a szeretoje telefonjaban (az is hazas es volt hogy az asszony csekkolta, de nem jott ra a trukkre).
Az hogy hozzateszi semmi kozod hozza mirol.beszelnek az is eleg rossz elojel. Persze legjobb esetben tenyleg a haverja, de akkor meg a haver csalhatja a nojet es azt beszelik ki, de ez nem jellemzo a ferfiakra.
A kovetkezovel tesztelheted: Figyeld ki mi is a haver neve (ha megmutatja jegyezd meg a nevet!!!) biztos van olyan idoszak, amikor nincs nala a teleonja es te hozzaferhetsz. Remelhetoleg nem kodolta le. Vagy hat a kodjat is valahogy ki kell.figyelned. es szepen felhivod a havert...ha beleszol egy o edesem asszonyt hova tetted bugo hangu holgy akkor peched van. Nyomd ki es torold az utolso hivast. Ha a ferjed/pasid rajon hazudj hogy hozza se nyultal nem tudsz semmirol. Es csinakj mindent ugy mintha mi se tortentvolna. Csak epp kezd el lenyulni a penzet es a jovodet tervezni...marha nem akarasz orokke a megcsalt fel lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!