Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszúl esne?
A barátom az apjával lakik, és ma pont ott voltam náluk. Barátom amikor kiment megetetni a kutyát, véletlenül elesett és piszkos lett a nadrágja. Amikor bejott a házba, mondtam neki hogy mossa ki a gatyát mert nem fog kijönni a folt meg stb...
Annyit mondott hogy ez magátol is eszébe jutott volna. Az apja ezt pont hallotta és azt mondta nekem, hogy akár én is kimoshatom a gatyát , ha ennyire értek hozzzá. A párom nem védett meg, csak annyit mondott hogy majd ő megoldja, nem kell hogy más mossa ki a cuccait.
Az apjával él és megadja a tiszteletet neki. Az apja ilyen és ebben a modorban nevelkedett a párod is. Ő ezt természetesnek véli. Ha összekapott volna vele, akkor odaáig fajult volna a veszekedés, hogy "El is takarodhatsz fiam, ha valami nem tetszik stb".
Alkalmazkodni kell, mert a fedél ami alatt lakik az apjáé. Engem is frusztrálna, ha egy idegen valaki okoskodna a saját otthonomban. De lazán kell venni a szituációt! Ne foglalkozz vele. Bár a barátod szövege, hogy "Ez nekem is eszembe jutott volna.". Én ennyit arra mondta volna miután mondod, hogy érdemes lenne kimosni, mert blabla, hogy "ja", "tudom".
Nem lehet, hogy túl sokat okoskodsz és ez a barátod idegeire megy? Talán mesélt rólad faterjának, hogy mennyire idegesíti ez a tulajdonságod aztán a faterja kapott az alkalmon és finoman helyretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!