Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszúl esne?
A barátom az apjával lakik, és ma pont ott voltam náluk. Barátom amikor kiment megetetni a kutyát, véletlenül elesett és piszkos lett a nadrágja. Amikor bejott a házba, mondtam neki hogy mossa ki a gatyát mert nem fog kijönni a folt meg stb...
Annyit mondott hogy ez magátol is eszébe jutott volna. Az apja ezt pont hallotta és azt mondta nekem, hogy akár én is kimoshatom a gatyát , ha ennyire értek hozzzá. A párom nem védett meg, csak annyit mondott hogy majd ő megoldja, nem kell hogy más mossa ki a cuccait.
"A párom nem védett meg, csak annyit mondott hogy majd ő megoldja, nem kell hogy más mossa ki a cuccait."
Mit kellett volna tennie, mitől gondolnád azt, hogy megvéd? Előrántja a gatyájából a kardját és leszúrja az apját? :D
"Pl megmondhatta volna a faterjanak hogy törődjön a saját dolgaval."
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ilyen alapon a barátod is mondhatta volna Neked, hogy törődj a magad dolgával, amikor ahelyett, hogy megvártad volna, hogy felnőtt ember létre rendezze, ami rendezni való van egy összekoszolódott nadrággal, egyből szóltál érte, amikor bement a házba.
Hasznos és megfontolandó tanács egy párkapcsolati terapeutától: ha egy férival a párja helyett anyjaként viselkedik egy nő (a női minta helyet az anyai mintát működteti a kapcsolatukban), akkor csak idő kérése, hogy róla is leváljon a férfi, mint ahogy az anyjáról leválik egy bizonyos életkorban, mivel felnőtt férfiként már egy nőre van szüksége, aki férfiként tekint rá, és úgy is kezeli őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!