Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beégtem a barátom és előtt, mit tegyek? De ő tehet
róla, hiszen hazudott és úgy érzem, nem mindig őszinte.
Figyelt kérdés
Általában a megérzéseim nem csalnak, ha férfiakról van szó. Én hülye, ráírtam az exére, mert a párkapcsolatunk szempontjából egy kulcsfontosságú dolgot tőle tudtam volna kideríteni. Szerintem összejátszottak ellenem. A csaj még gúnyból egy képet is belinkelt, amin a beszélgetésünk szerepelt és szerintem átküldte a pasimnak a szemét. Erre a barátom idegesen rámírt, hogy miért írtam rá az exére. Én persze mindent tagadtam. Mondom biztos csak eszébe jutottál stb., de akkor is megtudta szerintem a csajtól, mert mondta, hogy ír neki a csaj. És azt mondta neki a csaj, hogy hívja fel! Én mondtam a palimnak ha ezt meglépi, hogy az exével írogat vagy felhívja, annak következménye lesz...
Abban hazudott, hogy először azt állította nekem, hogy már több alkalmi kapcsolata is volt, utána azt, hogy csak egy és az is csak szájjal történt és végül ott kötöttünk ki, hogy semmilyen szexuális kapcsolata nem volt még. Tehát hazudott. Minimum 2-szer, az egyik verzió csak igaz és szeretném megtudni, hogy melyik az. Így már világos?
2019. okt. 26. 23:51
12/22 anonim válasza:
Miért nem mindegy? Volt vagy sem mit számít ha már a párod? Nem tudom hány évesek vagytok de ez dedo.
Persze ilyenről nem kéne hazudni de minden bizonnyal szégyellte magát hogy még nem jött össze.
Viszont neked is van elég stiklid. Vagy engedd el a témát és próbáljátok felnőtt módra élni az életetek vagy szakíts és keress mást. Annak hogy ilyeneken pörögsz nyüstölöd a srácot zaklatod az ismerőseit pont semmi értelme. Megkeseríted mindkettőtök életét és még le is járatod magad.
2019. okt. 26. 23:55
13/22 anonim válasza:
Nem ő tehet róla. Saját magadat ègetted be háromszor is. A csaj előtt, a barátod előtt, és most a GYIK népe előtt is. Következményei lesznek? Mit hittél, ha magánakcióba kezdesz, annak nincs következménye? Az ex kiröhög, a pasid ideges. Ez tényleg meglepő fordulat a számodra?!
2019. okt. 27. 00:02
14/22 A kérdező kommentje:
Elmondom miert nem mindegy aztan torlom a topikot a sok kedves hozzaszolas miatt... Ovszert talaltam nala, amit nem mi hasznaltunk! Azt allitotta csak azert maradt nala mert gyakorol rajta, holott elotte mar hasznaltunk gumit, de nem ezt a fajtat. Sosem. Egyebkent 2 db volt a tasksjaba es o kert meg hogy nyuljak bele veletlen akadtam ra. Egyebkent meg amin gyakorol az ember es nem valt be, miert nem dobja ki?
2019. okt. 27. 00:15
15/22 A kérdező kommentje:
Szoval igy mar nem gyanus, santit a tortenet? Ha valaki hozza akar fuzni valamit meg tegye meg, mert torolni fogom ezt a topikot a tobbszoros szegyenerzetem miatt.
2019. okt. 27. 00:32
16/22 anonim válasza:
#15 vagyok, privátra nem válaszolok, és nem is érdekel, hogy nézett ki a párod exe.
Az óvszer igen, gyanús. Nekem sem lenne hihető a történet. Ugyanakkor ezeknek a dolgoknak még mindig nem ez a megoldása. Beszeljetek! Ha nem bízol benne, nincs értelme a kapcsolatnak. Attól nem lesz jobb, hogy az exet zaklatod, neki meg fenyegetőzöl. Azon kívül, hogy baromira gyerekes, a kapcsolatodat sem javítja meg. Inkább erre koncentrálj, ne a párod múltjára!
2019. okt. 27. 01:17
17/22 anonim válasza:
Harcias egy menyecske vagy. Az a baj, hogy hirtelen felindulásból cselekedtél. Vissza már nem csinálhatod.
Ha együtt akarsz maradni a barátoddal, kérj tőle ezért elnézést. Majd beszélj vele higgadtan.
Az ex, jót szórakozik. Szegény párodon nevét, amiért beégedted magad, s a párod előtte.
2019. okt. 27. 02:32
18/22 A kérdező kommentje:
Azert csinaltam, mert nem volt hajlando bevallani az igazat. Olyan nagy elvaras egy parkapcsolatban az oszinteseg? Ossze-vissza beszelt. Ezert kerdeztem meg attol a csajtol, hadd rohogjon rajtam ha akar. Bar en a helyebe inkabb a tukorbe nezve kapnek neveto vagyis inkabb sirogorcsot...
2019. okt. 27. 04:04
19/22 A kérdező kommentje:
Minden reggel 5-kor kelek. 6-ra jarok dolgozni. Gyari munkas vagyok jelenleg, 2 egyeti diplomaval. Az uzemunk nem tul jo anyagi helyzete miatt. Persze, hogy en is ideges vagyok. Nem hianyzik, hogy meg a parom is kiakasszon. Legyen oszinte es kesz! Ennyit varok el Tole. Ha mar erte/ ertunk dolgozok.
2019. okt. 27. 04:52
20/22 anonim válasza:
Gondolom te írtad a másik kérdést is, hogy 8 éve együtt vagytok pároddal, mezőgazdaságban dolgozik, és heti 3 nap találkoztok.
Ami nyilvánvaló, hogy abszolút nem bízol benne, így szerintem ennek a kapcsolatnak annyi. Nem érdemes folyton idegeskedned miatta, próbáljátok meg békében elválni és keress olyan férfit akit szeretsz, és meg tudsz bízni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!