Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Egy fájdalmas elválásnak nézek elébe és nagyon szenvedek miatta.
Figyelt kérdés
A barátom külföldre megy dolgozni, én itthon maradok és nagyon fáj ez a tény. (mind a barátom hiánya, hiszen szeretem, mind az idő és a hely)
Szerintetek mit tehetnék hogy kicsit könnyebben vegyem ezt az akadályt?
Nagyon a padlón vagyok :(
2008. nov. 17. 11:37
1/4 anonim válasza:
Én ugyan így jártam, elmentem külföldre diplomamunkát írni. Az akkori bnőmel nem találkoztam miuán visszajöttem (3 hónap), bár az nem is volt komoly kapcsolat. Nekem egyébként most is van egy barátom külföldön és 6 havonta jár haza. Ők úgy oldják meg a dolgot, hogy minden nap beszélgetnek sykpe-on. A távolság miatt többet nemnagyon lehet. Kb 3 havonta kimegy hozzá a barátnője 1 hétre, aztán meg a srác jön haza. EZ ilyen sajnos, van aki tudja ezt vállalni, van aki nem, mindenesetre nemrég beszéltem erről barátnőmmel és ő ezt tudná vállalni...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, valahogy ezen is túl lehet jutni-remélem.
De most totálisan a padlón vagyok :(
Sajnos nemigen hiszek a távkapcsolatokban.
2008. nov. 17. 12:15
3/4 anonim válasza:
Azt is jó lenne tudni,hogy mennyi időre ment a barátod.
Ha igazán szereted,akkor várd meg.Ha ő is szeret,akkor kitart melletted.
4/4 anonim válasza:
Igazat adok teljes mértékben az előttem szólónak. Ha szeretitek egymást működni fog a dolog, persze szokatlan lesz, de minden akadályt le kell küzdenie a szerelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!