Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tudja kezelni a pénzét ez fog változni?
A barátom úgy él,hogy elkölti minden pénzét kb a hónap végére. Most azt mondta,hogy már várja a fizut,mert nincs neki kb semmi. Utazásokra,szórkaozásra,drága piára,kajára költi minden pénzét. Nekem ez azért nem tetszik,mert énpl spórolok,félre rakom a pénzem,agyalok hogy lehetne befektetni ,előrébb lépni . Az én családom elég gazdag,több ingatlannal rendlekezik,soha nem éltünk nagylábon,nem költjük a pénzt felesleges dolgokra,mint luxus nyaralások több százezrekért...és egyéb dolgokra..Már ő 30 felett van...szerintem azon kellene agyalni,hogy legyen pénz lakásra,autóra,családra,félre tenni ilyenek..
Ezt hogy beszéljem meg vele? Csak pár hónapja vagyunk együtt,de niylván komolyra tervezzük ...
Vagy hagyjam a fenébe ezt a srácot,ha 30 felett se kocsi,se megtakarítás,semmi tudatosság?gonodlom ezen változatni nem lehet,nem akarok az a nő lenni aki "sárkány" meg mit szól bele,hogy mire költse a pénzét.
Ez egy nehezen változtatható tulajdonság, kkor is nagyon tudatosan kell elkezdeni a pénzel gazdálkodni. Van pl YouTube-on ezer és ezer ilyennel foglalkozó, amúgy nagyon hasznos videó. Viszont ha ő nem akar lejjebb adni az életszínvonalból, akor nem fog változtatni.
Ha ez neked nem fér bele, idő kérdése és otthagyod.
30n
Azért kíváncsi lennék, hogy most tényleg ez a baj vagy valami más miatt ijedtél be és okot keresel a szakításra.
Szerintem beszéld meg vele a dolgot ha tényleg szeretitek egymást akkor tudtok kompromisszumra jutni. Aztán ha mégse sikerül megegyezni vagy ehhez nem tudja magát tartani akkor lehet emiatt szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!