Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Meg fog változni?
barátaid vannak?
nem muszáj mindenhová ketten mennetek...
Nem fog megváltozni. Hidd el nekem, tapasztalatból mondom. Én az évek során hozzászoktam, hogy ha szeretnék menni valahova, akkor elmegyek. Már nem kérem, hogy menjünk el ilyen-olyan programokra, mert ha véletlenül eljön velem, akkor végig duzzog és mártírkodik és látványosan szenved, amiért nem dögölhet a TV előtt. Ettől függetlenül mi jól megvagyunk, én sem vagyok az a folyton menős, de néha jól esik elmenni egy kiállításra, vagy koncertre, ami érdekel. Ilyenkor megyek egyedül.
Ha neked nem felel meg az ő általa preferált életmód, akkor keress olyat, akivel jobban összeilletek.
Ha pedig szereted és vele szeretnél élni, akkor tanulj meg alkalmazkodni. Annak nem sok értelme van, hogy folyton a fülét rágod és panaszkodsz, hogy unalmas az életed vele, mert így egyikőtök sem lesz boldog ebben a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!