Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt páromnál ezek a "kontra" érvek, akkor ne is akarjak vele kibékülni vagy meg tud változni?
Igénytelen (pl. sz.rosan hagyja a wc-t). Rosszul csókol (nagyon nyálasan). Sokat iszik, szinte minden hétvégén és akkor nem tud mértéket tartani. nem lehet vele beszélgetni, nem tud megnyílni. Makacs és önző, ha valami nem úgy van ahogy neki tetszik megsértődik. Egyáltalán nem empatikus velem szemben, mindig csak azt nézi, hogy neki legyen jó. Nem lehet vele tervezni, van, hogy az utolsó pillanatban meggondolja magát, eléggé lusta. Sokszor idgbajos, a semmin képes felhúzni magát. Eléggé fárasztó a humora.
A pro meg, hogy szeretem.
Azt hittem van,feltétlen szeretet,de ezek szerint nincs.
Kérted hogy változzon?Sztem ez kamu vagy Te is tudod,hogy ahol ennyi ellenérv van ott senki nem gondolkozna békülésen.
# 3
Persze! Nincs feltétlen szeretet, és ez nem egy rossz dolog egy gondolkodni tudó "állatnál", mint az ember. ;) Ha pl te éveken át megerőszakolod és bántod a húgodat, a szeretet megszűnik egy értelmes ember felől irányodba. És ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!