Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál ha a parod ilyen stilusban irogatna neked, ezeket?
“Na ne zavarj már..” , “cshhh”, “csendbe legyel mar baz*g” “f....szt nem ertesz a szobol b....zdmeg”
Hozzatennem nem dolgozik hanem otthon van. Es semmit nem irtam neki, csak h mit csinal, mi ujsag. Erre jott a na ne zavarj, majd kerdeztem h egyaltalan nekiallt-e keszulni, erre meg jott a tobbi ocsmanysag..
Én el sem tudom képzelni, hogy mennyire magas és jóképü lehet a srác, hogy még vele vagy.
Nekem is vannak pillanataim amikor a párommal nem akarok beszélni de elnézést kérek és azt mondom, hogy foglalt vagyok. Na de hát én nem engedhetem meg magamnak ezt a stílust.
Barátnőm is hasonlóan beszél.
Kivancsi lennék, hogy mi játszódik le a fejében.
Ha érdeklődő vagyok, akkor neki nem tetszik, mindjárt mondja, hogy elege van a kerdesekbol...
Lehet narcisztikus személyiség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!