Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme egy olyan kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme egy olyan kapcsolatot erőltetni, ahol az egyik fél túl jól néz ki a másikhoz?

Figyelt kérdés

Röviden én messze nem vagyok egy macsó, se jóképű, se semmi, szóval büntetlenül próbálkozhatok, mondván hogy úgyse lesz semmi bepróbálkoztam egy első osztályú lánynál, és legnagyobb meglepetésemre kifejezetten örült neki, vagy úgy csinált és már lassan három hónapja találkozgatunk. Csak én továbbra sem értem, hogy miért?

Nem vagyok egy pénzes tag pont a nettó átlagot keresem meg, ráadásul busszal járok és bár van egy saját házam, de az is szar helyen és nagyanyáméktól örököltem. Akkor mégis mit akarhat?

Nem leszek népszerű az oldal női látogatói körében, de már rég kinőttem a tündérmesékből, és tudom, hogy a nőket csak az anyagiak érdeklik igazán. Ő meg nálam többet keres saját kocsival jár, akkor miért? Nehogy azt hazudjátok, hogy a személyiségem miatt szeret, mert szétröhögöm magam.

Vagy akkor építsem le szép lassan?

Mielőtt beírja valamelyik csaj nem a kérdés nem kitaláció, nem trollkodás, és én vagyok a legjobban megdöbbenve, hogy ez a majdnem poénból indult dolog már három hónapja van vele, azt hittem mostanra rég lelép valami alfa hímmel.

2019. okt. 23. 14:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért mit kellett volna mondania szegény csajnak ?

"Drágám, a jövőben majd veszek egy házat és egy kocsit a saját pénzemből, te pedig majd ingyen használhatod mindkettőt!" ?

2019. okt. 23. 20:03
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha megvan az összhang, a harmónia, akkor nincs miről beszélni.
2019. okt. 23. 20:35
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te még kezdő vagy errefelé, segítek az itteni nőket úgy tudod igazán felhergelni, ha beleírod a kérdésbe, hogy mennyire pénzimádó egy társaság az övék. Amatőr hiba, mi férfiak ugyan tudjuk, hogy igazad van, de azzal kitörölheted. A mostani csajod jobb színész mint a többi az a nő amelyik nem a pénzedet akarja az akarja a legjobban!

Használd ki még az elején, aztán úgyis benyújtja a számlát akkor dobhatod.

2019. okt. 24. 12:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2020. szept. 5. 04:41
 25/25 A kérdező kommentje:
Tudom "kicsit" későn írok. Végül ez a kapcsolat másfél évet ért meg, én mondtam, hogy fejezzük be.
2024. júl. 6. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!