Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme egy olyan kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme egy olyan kapcsolatot erőltetni, ahol az egyik fél túl jól néz ki a másikhoz?

Figyelt kérdés

Röviden én messze nem vagyok egy macsó, se jóképű, se semmi, szóval büntetlenül próbálkozhatok, mondván hogy úgyse lesz semmi bepróbálkoztam egy első osztályú lánynál, és legnagyobb meglepetésemre kifejezetten örült neki, vagy úgy csinált és már lassan három hónapja találkozgatunk. Csak én továbbra sem értem, hogy miért?

Nem vagyok egy pénzes tag pont a nettó átlagot keresem meg, ráadásul busszal járok és bár van egy saját házam, de az is szar helyen és nagyanyáméktól örököltem. Akkor mégis mit akarhat?

Nem leszek népszerű az oldal női látogatói körében, de már rég kinőttem a tündérmesékből, és tudom, hogy a nőket csak az anyagiak érdeklik igazán. Ő meg nálam többet keres saját kocsival jár, akkor miért? Nehogy azt hazudjátok, hogy a személyiségem miatt szeret, mert szétröhögöm magam.

Vagy akkor építsem le szép lassan?

Mielőtt beírja valamelyik csaj nem a kérdés nem kitaláció, nem trollkodás, és én vagyok a legjobban megdöbbenve, hogy ez a majdnem poénból indult dolog már három hónapja van vele, azt hittem mostanra rég lelép valami alfa hímmel.

2019. okt. 23. 14:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Mi válaszoltunk arról nem tehetünk, hogy nem birod a kritikát.
2019. okt. 23. 15:26
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
Ha tęnyleg nagy kulonbseg van koztetek akkor lehet elvezi hogy melletted tobbnek erzi magat illetve mellette te bizonytalan vagy.Ez csak egy opcio.Nem tudhatom de hallottam mar ilyenrol.Mint a szep lany a kover baratnovel.
2019. okt. 23. 15:26
 13/25 Savlekotő ***** válasza:
100%
Már várom a csajod kérdését a párkapcsolati erőszakról és a tisztelet hiányáról. Vegyél guminőt ott nincs anyagi kérdés és használhatod könnyen.
2019. okt. 23. 15:33
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Oké, szerinted minden nő egyforma, értjük. Amit én nem értek, hogy miért is ismerkedsz akkor bármelyikkel? Minek állsz ezzel a nővel szóba, ha ennyire lenézed?
2019. okt. 23. 15:37
 15/25 A kérdező kommentje:

#11-es! A kritikát bírom a hülyeséget, meg a szentimentális dolgokat nem.

Mesélek valamit, első valóban jól kinéző barátnőm a következő miatt szakított velem idézem

Nekem nem kell olyan férfi, aki nem tud megkeresni havi kétszázezret.

Ez nem most volt, hanem még 2013-ban mikor ilyen 140 körül kaptam. Csak addig voltam jó, míg nem diplomázott le, amint lett saját jövedelme ment a pénzesebbek után.

Mesélek mást megint másik csaj nyáladzva nézte a kocsikat és a házakat, hogy majd milyen akar venni a pénzünkből ,nem az övéből az miénkből, tehát vgyem meg neki én.

Ezek után mond őszintén, hogy ne így gondolkodjak a nőkről.

2019. okt. 23. 15:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Mondd*
2019. okt. 23. 15:45
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Ez 2 nő most emiatt ráhúzod azt az összesre.

Egyébként valami oka biztos van, hogy te mindig ilyeneket fogsz ki.

Nekem 1 komoly kapcsolatom volt és érdekes én nem vártam el, hogy mindig mindent a pasi fizessen. Mi imádtunk moziba menni és sose vártam el, hogy minden egyes alkalmat ő fizessen igen volt amikor én fizettem volt amikor ő. Azt se mondom, hogy felesbe ment mert nem voltunk ez a jaj felezzünk mindent meg, de igenis egyántalán nem volt ciki neki amikor mondtam, hogy ezt most én fizetem. Együtt voltunk és nem a pénz miatt voltunk együtt hanem mert szerettük egymást. Néha ugyanúgy kölcsönösen megleptük egymást főleg ha tudtuk, hogy van valami amit a másik épp szeretne.

És egyébként ő hozzám képest egy álompasi volt, bárkit megkaphatott volna jobbnál jobb nőket. Ő mégis velem volt. Én egy tök átlagos nő vagyok ő meg egy átlagon felüli férfi és mégis engem akart. Mert látott bennem valamit amit nem a pénzel lehetett magyarázni. Sőt ha valaki megszeret téged akkor nem a pénzedért fog.

Nem tudom ezzel a nővel mennyit voltál együtt de miért olyan elképzelhetetlen számodra, hogy képes lenne irántad érezni bármit?

A pénz meg a vagyon nem minden, jó ha van de attól még nem leszel úgy igazán boldog.

2019. okt. 23. 16:01
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
2 nő miatt általános következtetést levonsz? Ügyes vagy, megtapsolhatod magad. Engem ketten is megcsaltak, ráadásul egyik se volt gazdag vagy hűdejóképű, akkor ez azt jelenti, hogy minden férfi egy undorító sleejt disznó, téged is beleértve? Jó tudni.
2019. okt. 23. 16:19
 19/25 A kérdező kommentje:

#18-as! Ja, hogy neked a kettő kevés, látod nekem meg sok, pont azért kérdem, mert harmadjára nem akarok így járni, érted már? Ha te olyan buta vagy, hogy még pofára akarsz esni, ki vagyok én, hogy utadba álljak, csak tessék, de ne várd már el, hogy én is ilyen rövidlátó legyek.

Ha te úgy tapasztalod, hogy minden férfi ilyen szíved joga, én nem foglak kioktatni, hogy nincs igazad, te ezt tapasztaltad, akkor te gondolkodhatsz így én meg amazt tapasztaltam, nem csak én még rengeteg ismerősöm is, de tudod mit kiírom majd a kérdést átfogalmazva úgy, hogy ezt a részletet kihagyom, hátha akkor nem női érdekvédők sivalkodását olvashatom itt. :-D

Ami igazán kínos, hogy csak úgy süt mindenkiről, hogy tudjátok igazam van, de beismerni azt soha, ráadásul a kérdésre tán ketten próbáltak meg válaszolni.

2019. okt. 23. 17:18
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Mi tudjuk, hogy nincs igazad, amit alátámaszt az is, hogy nekünk jó életünk van, míg neked nem. Mondjuk a magadfajta ember sose fogja kihúzni a fejét a seggéből. És képzeld, én nem általánosítottam meg künyveltem el minden férfit hulladéknak 2 ember alapján. Nem félek a pofáraeséstől, megtanultam milyen jellemhibákra figyeljek oda, nem is történt ilyen azóta. Egy pofáraesés, megcsalás, elhagyás minden, csak nem trauma, bármelyikből simán felállok idővel. Ha ért volna téged valaha igazi trauma az életedben, akkor szégyellnéd magad, hogy ilyen bagatell dolgot képes vagy annak megélni.

De nyomasd csak a hülyeségeidet, a kérdésre én válaszoltam, méghozzá azt, hogy hagyd békén ezt a szerencsétlen nőt és kíméld meg magadtól.

2019. okt. 23. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!