Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem kíván engem? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem kíván engem? Vagy csak rémeket látok?

Figyelt kérdés

Páromnak egy héttel ezelőtt balesete volt, térd szalag húzódása van.

Kapott térdrögzítőt, feküdnie kell, pihentetni a sérült lábát.

Sajnos nagyon be van dagadva a térde, bokája, gyakorlatilag majdnem az egész bal lába :(

Így most gyakorlatilag háttérbe szorult a szexuális életünk, már egy hete nem szexeltünk.

Én teljesen nyugodt voltam, mert tudtam, h a betegség miatt nem vagyunk együtt.

Tegnap meg is kérdeztem páromat, h akkor gondolom amíg nem gyógyul meg, addig nem is szexelünk, de a válasza az volt, h de igen!

Kérdeztem: És hogyan?

Válasz: Megoldjuk!

Azóta pedig se kép, se hang, én sem hoztam szóba a témát, és ő sem.

Tudom hülyeség, de sztem mindent meg lehet oldani, tehát, ha annyira nagyon szexelni akarna velem, akkor már tenne/tett volna lépéseket az ügy érdekében...

Én már nem nagyon akarom boncolgatni a témát, piusz pár napja a havim is megjött.

2019. okt. 22. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi problémája nincs azon kívül hogy eléggé le van korlátozva a mozgása, plusz csöppet fájdalmas sérülés. Lehetnél kicsit türelmesebb és megértőbb. Egy hét nem a világ vége. Esetleg ha nem megy akkor kezdeményezz te, kényeztesd kicsit orálisan aztán majd alakul. Hamar kiderül hogy lesz e szex, de ha nem az sem baj, legalább szereztél neki egy kis örömet. Te pedig este a kádba játszhatsz magaddal ha annyira nem bírod...
2019. okt. 22. 16:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

És egy hét után már ennyire kétségbe vagy esve, h ide írsz?

Nyilván úgy értette, hogy még kicsit várni kell, deazért nem hat hetet, ameddig a térdrögzítőt kell hordani.

2019. okt. 22. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy át tudod érezni milyen fájdalmas sérülés is ez. Hasonló a helyzet nálunk, csak itt én szenvedek ezzel a sérüléssel (én vagyok a nő). A sérülést követően pár nappal megpróbáltuk a szexet, de a lábam fel se tudtam emelni, lovagló póz és hasonlók meg egyáltalán szóba se jöhetett, semmi olyan aminél a térdemre kell támaszkodni hiszen behajlítani se tudtam. Iszonyú kényelmetlen volt úgyhogy nem is csináltuk kb. másfél hétig. Utána kezdett annyira mozdulni a lábam hogy legalább misszionárius helyzetben tudjak lenni, de más póz még mindig nem megy, pedig egy hónapja történt a baleset. Szép is lenne ha a páromat a szex izgatta volna leginkább. Szerencsére normális és azon aggódik hogy rendbe jöjjek.
2019. okt. 22. 16:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsetlen, magad írod, hogy feküdnie kell. A minimum az lenne hogy kényezteted vagy te kezded a kényeztetest. Mit szeretnél amúgy , hogy kapjon fel oszt körbetáncolja veled az ágyat??!
2019. okt. 22. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Úristen... Senkinek nem kívánok ilyen párt, mint te. Iszonyat hisztis vagy. Szerencsétlennek tropa a térde, de te a szexre gondolsz.

Egyszerűen nem értem az ilyen embereket, mint te... Hogy éltél akkor, amikor nem volt épp párod? Vagy ha (te vagy a nő) és szülsz, utána 6 hétig tabu a szex és mondjuk a párod erőltetné. Komolyan nem értem.

2019. okt. 22. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Szegény párod.

Nem elég neki, hogy gyakorlatilag mozgásképtelen, fájdalmakkal küzd, még te is azt érezteted vele, hogy hogy ilyen állapotban a szemedben csak egy lúzer.

Mert önző vagy, és nem az ő egészsége az elsődleges szempontod.

Hát, hallod, ez döbbenetes. Szereted te egyáltalán ezt az embert?

2019. okt. 30. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Huha, miért emelted ki? Van javulás?
2019. dec. 4. 01:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta sem gyógyult meg?
2019. dec. 4. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!