Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem kíván engem? Vagy csak rémeket látok?
Páromnak egy héttel ezelőtt balesete volt, térd szalag húzódása van.
Kapott térdrögzítőt, feküdnie kell, pihentetni a sérült lábát.
Sajnos nagyon be van dagadva a térde, bokája, gyakorlatilag majdnem az egész bal lába :(
Így most gyakorlatilag háttérbe szorult a szexuális életünk, már egy hete nem szexeltünk.
Én teljesen nyugodt voltam, mert tudtam, h a betegség miatt nem vagyunk együtt.
Tegnap meg is kérdeztem páromat, h akkor gondolom amíg nem gyógyul meg, addig nem is szexelünk, de a válasza az volt, h de igen!
Kérdeztem: És hogyan?
Válasz: Megoldjuk!
Azóta pedig se kép, se hang, én sem hoztam szóba a témát, és ő sem.
Tudom hülyeség, de sztem mindent meg lehet oldani, tehát, ha annyira nagyon szexelni akarna velem, akkor már tenne/tett volna lépéseket az ügy érdekében...
Én már nem nagyon akarom boncolgatni a témát, piusz pár napja a havim is megjött.
Gondolom te sem csak egy darab fa vagy, tudsz te is kezdeményezni.
A térde miatt még meg tudjátok oldani úgy, hogy te vagy felül, lovaglópózban.
Meg persze nem csak a behatolással lehet szexuális örömöket átélni, keze-szája mindkettőtöknek van, nem?
Én csak azt nem értem, te miért szerencsétlenkedsz????
A páromnak szex kell, akkor is eltudja érni, hogy álljon, ha épp félhulla vagyok.
Valószínű, hogy pirvátba már megoldotta.
De ha szexuális életet éltek, akkor beszélhettek is róla, v. beszéljenek a tettek.
Utolsó előtti!
Privátban már megoldotta?
Tehát kiverte magának, gondolom igy értetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!