Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez mi? Én látok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi? Én látok bele rémeket?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm. Elvált, több kapcsolata is volt, de mindig visszatér egy bizonyos pasihoz, akit nem igazán tudott lezárni.

Semmi komoly nem volt köztük az alkalmi kapcson kivül. És főleg úgy, hogy a srác úgy kezelte mindeközben barátnőmet, hogy mellette volt még neki nője, stb.

Azt hajtogatja évek óta , hogy nem szerelmes b.nőmbe, de barátnőm azt mondja, hogy szerinte a srác egy "nehéz ügy" és érdemes érte harcolnia, mert biztos benne, hogy a szíve mélyén szereti őt, de nem akarja beismerni valamiért magának, ill nem akar valami miatt komoly kapcs.ba bonyolódni vele.

Én már nagyon sokszor mondtam neki, hogy szerintem hagyja, keressen mást, mert ez a fazon hol eltűnik, ha meg éppen senki nincs kéznél és lelkileg meg van borulva, akkor egyből betalálja bnőmet, aki ugye meg örül, hogy "na látod, megmondtam, hogy szüksége van rám".

Néha már olyan szinten átmegy alázásba az egész, hogy nem értem bnőmnek miért éri meg ennyit szenvedni ezért a kapcsolatért.

Pl: a srác nem hajlandó vele még sétálni sem, barátilag sem, titokban megy át hozzá, mikor senki nem látja v láthatja meg. Az, hogy köztük van pl egy barátság, az is titkolva van a srác részéről, tehát ő sem barátnak sem alkalmi partnernek semminek nem vállalja fel sehogy a b.nőmet.

Tehát ez így húzódik lassan 4 éve és azt látom, hogy barátnőm nem képes ezt lezárni és amikor a srác feltűnik (közben ő csajozik, vannak időszakosan barátnői, amikor meg sz@rnak rá, akkor betalálja őt) akkor bnőm meg van arról győződve, hogy érdemes lenne / volt várni rá.

Ez így normális dolog szerintetek?

2015. aug. 27. 09:31
 1/2 Költőnő? ***** válasza:
nyilván nem.
2015. aug. 27. 09:46
 2/2 Mumusan ***** válasza:
Van hogy az ember annyira vak a szerelemtől hogy a nyilvánvalót sem akarja meglátni. Ezzel nem tudsz mit tenni...végignézed, és mellette leszel mikor kinyílik a szeme.
2015. aug. 27. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!