Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak "azt" akarja? Tovább lent.
Talán az előző két barátnőjével pont ezért nincs már együtt? Szerintem jól gondolkodsz, én megváratnám a helyedben és közbe tesztelném, hogy mit is akar valójában :)
Sokkal jobb szépen, lassan haladni, tapasztalatból mondom!
Korotok?
20/F
Köszi szépen most megnyugodtam kicsit :)
A baj az hogy egy srác elég sokmindent megtesznek azért hogy lefektessenek egy csajt. Ismerősöm is azért jött össze egy lánnyal mert senki se tudta meghúzni eddig és ő akarja elsőnek. Több mint fél éve együtt vannak.. és nemúgy tűnik nekem mintha a srác szeretné..és ha még mindig arra vár elég kitartó.. vagy közbe megszerette..
"Persze nem fogom magam oda adni könnyen az tény, de viszont addig sem még nem érzem, látom, hallom tőle h azt mondja hogy szeret."
Így van, amíg nem bízol benne, addig semmi értelme lefeküdni vele. Randizzatok és beszélgessetek sokat (ismeri a családodat, kedvenc színed, kajád, tv műsor, ilyesmi?) meg persze sok romantikázás.
Jó teszt, ha előadod, hogy 18 éves korodig nem fogsz vele lefeküdni ;) Ha valami olyasmi kapsz, hogy:
1, "te hülye vagy"
2, másfelé kacsintgat
3, "jó jó persze", de nem változik semmi
akkor erősen elgondolkodnék rajta, hogy tényleg szeret-e.
Meg van tucatnyi ilyen, de igazából nem könnyű, főleg ha szerelmes az ember :)
De a legegyszerűbb, ha nem kerülsz vele olyan helyzetbe, ahol neked eshet. Ne menj fel hozzá, ha tudod hogy egyedül lesz és te is csak akkor hívd át, ha vannak otthon.
Jó a gondolkodásod, úgyhogy szerintem jó döntést fogsz hozni. Remélem jól alakulnak a dolgok! :)
Nekem magas ez a csak azt akarja téma!
Fiatalon az ember így gondolkodik oké!
De majd szépen rájötök később, hogy ez egy oylan dolog, ami mikndkét félnek jó kell hogy legyen!
Nem csak a pasinak!
Tehát ez a vársd meg dolog szerintem hueség!
Pesze mindenki maga tudja, de szerintem felesleges várni, sexelni kell amég lehet!
Kedves kérdező, már ne is haragudj, de ha -szerintem nagyon helyesen- úgy gondolod, hogy "az érzelmeket kell elsőnek kialakítani nem a szexuális kapcsolatot" akkor mégis mi a fészkes fenének "jársz" vele? Jó fej, egyezik a gondolkodásotok stb, ennyi. Randizgassatok még, beszélgessetek, ha kialakul a szerelem akkor kész, és lehet tovább tervezni, ha nem akkor meg nem. Ennyi.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!