Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Úgy érzem felesleges volt újrakezdeni.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Több, mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Tavaly ilyenkor szakítottam vele, mert nem adott kellő lelki támogatást, és még a szülinapomról is elfeledkezett. Áprilisban újra összejöttünk és júniusban megkérte a kezemet. Együtt élünk, azonban otthon nem sokat segít nekem, gyakorlatilag minden az én feladatom, és idén előre kihangsúlyoztam, hogy csak egy sütit szeretnék szülinapomra és még erre is képtelen volt, és még én voltam hisztisnek beállítva, amikor szóvá tettem... Szerintetek? Úgy érzem, hiába kezdtük újra és csak eleinte tűnt úgy, hogy megváltozott..2019. okt. 20. 17:45
11/15 anonim válasza:
Jól látod.Nem kellett volna újrakezdeni,mert ilyenkor úgy tesznek mintha megváltoztak volna,de majd folytatódik minden úgy mint régen.Lépjél amig nem késő.
12/15 A kérdező kommentje:
#10 anyukámhoz nem tudok visszamenni, 150 km-re lakik, a párommal ketten költöztünk el messzebb, gyakorlatilag ha kiteszem, nem tud hová menni... Barátnőim sem igazán vannak az új helyen, a régiekkel meg nem igazán tartom a kapcsolatot, bár belőlük sem volt sok soha..
2019. okt. 20. 18:48
13/15 anonim válasza:
És a 150km miért olyan nagy ok? Vissza mész és keresel a közelben munkát. Meg van oldva. Legközelebb meg most tanulsz belőle hogy egy szar kapcsolatot nem kezdünk újra és pláne nem költözünk össze vele jóval odébb. Megkérte a kezed igen azért hogy hidd azt minden oké mennyire szeret de csak azért kaptad hogy fogd be és ne hisztizz. Ha nem akarsz kiszállni akkor meg kinlódj tovább csak akkor nem kell panaszkodni. Nem lehet elég az*r helyzet ha nem akarsz tenni ellene.
14/15 anonim válasza:
Jah én is majd 100km laktam a szüleimtől még is haza tudtam költözni. 13-as voltam
15/15 anonim válasza:
Hasonló helyzet nekem is volt, nem volt egyszerű kiszállni, de meg kellett tennem. 1-2 hónapig nagyon rossz utána, de aztán szabad a lelked, és sokkal jobban érzed magadat.
Szóval egyértelmű, hogy mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!