Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ha szakítotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha szakítotok egy nővel, és pár hónap múlva találkozásokat kezdeményeztek,1-1 kávé, üdítő erejéig, az jelentheti azt, hogy szeretné újrakezdeni?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak azt, hogy nem jött össze a másik csaj, és tele a puttony
2019. aug. 10. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ő 34, én 32 éves vagyok, ha van ennek jelentősége. Szeretem még őt. Hogy tudnám meg biztosan, mit szeretne, anélkül, hogy kockáztatnék? Nem szeretnék kudarcot vallani, épp eleget szenvedtem emiatt.
2019. aug. 10. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha " LO NINCS A SZAMAR IS JOOOO !!!" alltalaban
2019. aug. 10. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

“Hogy tudnám meg biztosan, mit szeretne, anélkül, hogy kockáztatnék?”

LOOOLLLLLL

persze, kockázat nélkül. Tudod kislány olyan nincs, hogy kockázat nélkül.

(Kedvencem az ilyen duma. A nők szerint a férfiaknak tök könnyű dolga van, csak merni kell ismerkedni, és ha ők férfinek születtek volna, simán csajoznánal, de közben ők mindent “kockázat nélkül” akarnak. Ha egy nő holnap férfi testben találná magát, az életben nem beszélne többé más emberrel, mert kockázat nélkül nem megy 😀)

2019. aug. 10. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy nem jött össze senki, lehet, hogy érez irántad.Kockáztatnod kell sajnos. Talán sérülsz megint, talán boldog leszel.
2019. aug. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!