Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi fér bele egy párkapcsolatba?
Testi szinten: semmi, ami (ahogy korábban fogalmaztak) nem normális egy baráti, rokoni kapcsolatban.
Egy dolog van, amit megbocsátottam jelenlegi páromnak, pedig alapból nem fér bele nálam, ez pedig a szexchat. De ezt is csak és kizárólag a körülmények miatt. Ugyanis a csajjal évek óta ezt folytatták, még akkor is, mikor mindkettejüknek kapcsolata volt, de sose találkoztak (akkor sem, amikor szinglik voltak), illetve, a fontosabb, hogy párom szüntette ezt meg magától, jóval azelőtt, hogy tudomást szereztem volna a dologról. A csaj továbbra is próbálkozott, párom ignorálta. Ha jelenleg is zajlott volna a dolog, akkor szakítottam volna. Így kapott egy nagyon csúnya fejmosást, pár hétig veszekedtünk alkalomszerűen, aztán átbeszéltük. Most pár hónappal vagyunk az eset után, nyilván idő lesz még, mire minden teljesen helyreáll, de már nem veszekszünk, nincs feszültség. Néha szóba hozom, hogy továbbra is több bizonyítást, udvarlást várok, mert még nem teljesen csengett le nálam érzelmileg a dolog. Hogy jó döntést hoztam-e, azt majd az idő megválaszolja.
Én azt mondom, hogy te magad döntsd el, mi fér bele neked, tartsd szem előtt a büszkeségedet, hogy ne támogassanak zsinóron, de azért arra is emlékezz, hogy mindenki hibázhat. Haragot, dacosságot ne táplálj, de ne is akarj olyan kapcsolatot erőltetni, ahol nem úgy bánnak veled, ahogy szeretnéd.
Nálam talán a meztelenség és a csók, amiket nem tudnék elnézni. Tehát pl. chatsex, petting, szex, csók nagyjából ezekre gondolok.
33/F
ÉN úgy vagyok vele, h ha már több ideje együtt vagyunk és megtudjuk beszélni őszintén a dolgokat, akkor egy csók után nem feltétlenül szakítanék azonnal. Az már más hogyha megkérdezed pl. a pasidat és letagadja h történt ilyen, miközben te láttad. De ha magától elmondja, vagy legalább nem tagadja le, akkor szerintem egy tartós kapcsolatban meg lehet ezt beszélni.
Az ha lefekszik valakivel az már sehogy sem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!