Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?
ma 20:23
Laptopunk nem jó,csak telefonra tudok keyloggert.Egyébként egyszerűbb elolvasni a messengert, nincs a telefonja lekódólva, szóval egyenlőre bármikor eltudom olvasni.
ma 20:23
Ez az hogy a szex jó, ezért nem értem,mert pl tegnap is szexeltunk egy nagyot,és élvezte is.
Szerintem ültesd le,és egyszerűen szembesítsd.Nehogy neked keljen még magyarázkodnod,minden okot megadott a gyanakvásra és arra,hogy belenézz a telefonjába.Ne engedd,hogy hülyének nézzen,ha meg még fel mer háborodni,kapd le a 10 körméről.Hazudott a csávónak rólad,ergo tuti van köztük valami.
Majd mondd el,mi volt.
Tedd rá a telóra a kémprogramot.
Utána okosabb leszel.
Milyen keyloggert lehet telóra letölteni és honnan?
Adjatok már egy kis segítséget :)
Ezek elrejtik magukat, képernyőképet is mentenek, vagy ilyesmi?
"Ez az hogy a szex jó, ezért nem értem,mert pl tegnap is szexeltunk egy nagyot,és élvezte is."
Vagy csak megjátszotta, hogy ne fogj gyanút.
Egyébként nem értem, hogy hogyan tudsz vele lefeküdni bizalom nélkül?Nekem minimum az járt volna a fejemben közben, hogy a csávóval is ugyanezt csinálhatta.Így meg már oda lenne a nagy élvezet.
Én ugyan nő vagyok, de ha valakiben ennyire nem bízok már meg, akkor szemtől szemben közölném vele, hogy a bizalomnak lőttek részemről.És nem szexelgetnék vele tovább.Na de ehhez tökösnek kellene lenni, neked az meg nincs, ahogyan tartásod és önbecsülésed sem.Na de, ha neked ez kell, akkor meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!