Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?
Szerintem is kicsit görénység itt követeleőzni ilyen módon, miközben előre leh-lyézitek, vagy számon kérni..
Mellesleg még csak tegnap este óta nem írt.
Normális embereknek van munkahelye és dolgozik is.
Nekem sem az lenne az első, miután a párom hazaért és szétaggódtam magam meg lekombináltam minden verziót, és hogy hogy tudjam meg az igazat, hogy
a.) este a beszélgetés után azonnal
b) reggel munka után
c este munka után a GYIk szarrágó népe legyen az elsők között
Nyilván a nővel foglalkozik/veszekednek/vagy beszélnek.
A kérdező ha akar, majd ír, ha nem, akkor meg teljesen megértem az itt lévő proli viselkedés miatt azt is, ha már nem fog írni.
Kicsit vagytok csak férgek is közben a stílussal, ahogy írtok... No comment.
Hallod, én is írtam neki, még privátban is, képzeld.
ÉS???
"ha mar ennyi embert felcsigazott hogy csaljak e vagy sem :)"
Egyelek meg.. Nyilván az az első egy normális embernek, hogy neked kis szívem/nektek csinálja a műsort majd nem, miközben most megy sz.rrá a kapcsolata?! Ember, gondolkozz már picit!
Qrvra nem várok tőle választ, és nem egyszer írtam én is választ neki.
Soha nem várok senkitől sem fejleményt - legalábbis ilyen cinikus és kárörvendő pöts módra, mint te.
És ezek után nem is írnék én sem, te csak a műsort várod, miközben más a problémájával kapcsolatban kérdezett.
Segíteni akartál? Szép. Akkor ne várj cserébe semmit, nem tartozik neked senki semmivel, pláne nem a "felcsigázott" mosolygós szmájlid miatt nem, amitől én is hányni tudnék. ;)
Lehet érdeklődni cinizmus nélkül is, de te nem azt teszed.
Jesszus ember nyugodj már le :D :D
marha nagy műsor tényleg, képzeld én fogok tudni aludni , de ne mondd már meg ki hogy kérhetik számon, amikor kiírta ismeretlen embereknek a magánélete legintimebb részét.
164-nek igaza van!
És utólag is elnézést kérek, mert én is a C-re szavaztam. De ha szakítottak, és valószínűleg kíván, akkor nyilván nincs kedve írni...
Viszont tényleg érdekli az embert, hogy hogy alakultak a dolgok, kapott-e magyarázatot, hogy érzi magát... 😕
Igen, és az a legszebb, hogy annál a résznél is hagyja abba a sztorit, amelyiknél szeretné.
Ja, tudsz, aludni, de itt lebzseltek, mint valami kphaszott hiénák várva a döghúsra. :D Röhej.
Lenyugodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!