Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondtam a baratnomnek, hogy valasszon a kutyaja es koztem, erre o kidobott. Normalis az ilyen no?

Figyelt kérdés

Nem viselem el a kutyakat, neki van egy(valami korcs, amit az utcarol szedett ossze kb 9 eve)es akarmikor atmentem hozza annyira idegesitett az allat,hogy legszivesebben hazamentem volna.

Allandoan bujna hozzam, az olembe akart ulni, hiaba kertem a baratnomet hogy nevelje meg a kutyat, azt mondta,hogy vagy befejezem ezt a viselkedest az allataval szemben vagy mehetek is.

Raformedten,hogy akkor most dontson vagy a kutya vagy en.. Erre kinyitotta a bejarati ajtot, elkuldott es mondta,hogy sosem tenne ki a kutyajat egy ferfi miatt sem, vehetem ezt egy szakitasnak.

Komolyan,normalis? Kutya > ember ?

2019. okt. 19. 09:25
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
94%
Én először pofánröhögtelek volna és után páros lábbal rúglak ki az ajtón. Ezért kell úgy randizni, hogy az elején kiszűrd az ilyen idiótákat,mint Te, kedves kérdező.
2019. okt. 21. 12:34
 42/46 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon bunko vagy, eleve sokat elmond rólad az hogy nem szereted az állatot. Írod hogy bujt volna hozzád mekkora egy idióta vagy, miaz hogy elvarnad a barátnőd tol hogy miattad kkdobja szerencsétlen kutyáját. Ki vagy te ahhoz hogy ilyet elvarj. Szerencse hogy vannak még ép elméjű emberek és a csaj biztos hogy az, ellenben veled. Ezerszer is a kutyat választanám pfff
2020. máj. 8. 23:34
 43/46 anonim ***** válasza:
7%
Ilyenek a kutyasok! Nem normalisak! Orulj neki h megszabadultal a kutyaszagtol, pfejj
2020. okt. 13. 18:37
 44/46 anonim ***** válasza:
0%
Utolso vag@ok am ja jo h kirakott merrt Te meg bunko vagy de valojaban nem a kutyaval volt baj hanem a novel h nem nevelte meg
2020. okt. 13. 18:38
 45/46 anonim ***** válasza:
54%
Igaza volt a barátnődnek! Keress magadhoz valót akinek hozzád hasonló társ, barát kell!
2020. okt. 14. 06:32
 46/46 anonim ***** válasza:
82%
Sztem orulj h nem kell szagolnod szex kozbe h oda budosit a kutyaja. Undorito
2020. dec. 12. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!