Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondtam a baratnomnek, hogy valasszon a kutyaja es koztem, erre o kidobott. Normalis az ilyen no?

Figyelt kérdés

Nem viselem el a kutyakat, neki van egy(valami korcs, amit az utcarol szedett ossze kb 9 eve)es akarmikor atmentem hozza annyira idegesitett az allat,hogy legszivesebben hazamentem volna.

Allandoan bujna hozzam, az olembe akart ulni, hiaba kertem a baratnomet hogy nevelje meg a kutyat, azt mondta,hogy vagy befejezem ezt a viselkedest az allataval szemben vagy mehetek is.

Raformedten,hogy akkor most dontson vagy a kutya vagy en.. Erre kinyitotta a bejarati ajtot, elkuldott es mondta,hogy sosem tenne ki a kutyajat egy ferfi miatt sem, vehetem ezt egy szakitasnak.

Komolyan,normalis? Kutya > ember ?

2019. okt. 19. 09:25
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
95%

47 %-os te szellemileg visszamaradott vagy. Ezt már többször bebizonyítottad.

Kérdező, te meg a másik fele. Jól tette, hogy megszabadult tőled.

2019. okt. 19. 09:43
 12/46 anonim ***** válasza:
96%

Milyen kapcsolatról beszélsz? Ezek szerint ez egy elég friss kapcsolat még. Senki nem fog egy új farokért kidobni egy 9 éve vele élő kutyát.

A hozzáállásod nagyon gáz. Egyszerűen megzsaroltad.

Itt nem kutya > ember a lényeg, hanem Te! Ilyen ember miatt senki nem dobja ki az állatát.

2019. okt. 19. 09:43
 13/46 anonim ***** válasza:
96%

Ha választásra kényszeríted ne csodálkozz... :D

Még ha egy agresszív, állandóan ugatós kutyája lett volna, oké, megértem, de így hogy szeretetet akart csak?!

Meg ez az egész ahogy beszélsz, meg nagyra tartod magad. Már ne is haragudj, nem a kutyával volt a baj.. :)

2019. okt. 19. 09:48
 14/46 anonim ***** válasza:
97%
Tudod ez úgy működik, hogy ha valaki háziállatot vesz magához, azért FELELŐSSÉGET VÁLLAL. Felelősséget vállal egy érző élőlényért. Egy életre. És igen, általában kialakul az állat felé egy olyasmi szeretet, mintha a gyermeked lenne. Egy ilyen köteléket nem szokás eldobni.
2019. okt. 19. 09:55
 15/46 anonim ***** válasza:
3%
Az ilyenek azért tartanak kutyá(ka)t vagy macská(ka)t, mert csak azok képesek őket elviselni, az emberek nem.
2019. okt. 19. 09:55
 16/46 anonim ***** válasza:
97%

A kutya jó döntés volt mert:

Ő biztos vele marad amíg meg nem hal

A kutyusnak tényleg ő a világ közepe

A kutya nem tehet róla hogy te nem kedveled ő mindent meg tett

A kutyáért felelősséget vállalt mikor befogadta te gondolom a továbbiakban is túl élsz nélküle

A kutya előbb ott volt mint te és biztos ott is marad

Egy ilyen idős kutya vagy élete végéig a menhelyen marad ha ő kirakja vagy rövid úton elaltatják

Fog olyat találni aki a kutyáját is szereti

Te nem szereted az állatokat és az alapján hogy nem érted a döntését mind a kötődéssel mind a felelősség vállalással hadilábon állsz és ezek egy kapcsolat szempontjából hatalmas buktatók

Összességében ez nem a ki ér többet a kutya vagy az ember kérdéskör. Ez felelősség tudatról (egy önmagáról gondoskodni képtelen érző lényt nem teszünk utcára soha erre nincs jó ok egy talán működő képes kapcsolat pedig nem ok) kötődésről (nehogy azt hidd pár hónap után te közelebb állsz a szívéhez mint egy kutya akit ő nevelt ő virrasztott vele ha beteg volt és ott volt vele minden örömben és bánatban az elmúlt 9 évben) és hozzáállásról szól. Ő mindig vágyni fog az állatok közelségére te mindig irtózni fogsz tőle. Hogy lenne ennek jövője?

Csak azt nem értem soha hogy ha tudod hogy neked az állat kizáró ok miért nem búcsúzol el mikor kiderül hogy van állata a lánynak? Ez ugyanolyan mint a gyerek kérdés vagy a panel/családi ház vidék/nagyváros kérdés. Soha nem lesz igazi kompromisszum.

Emellett bennem mindig van az ilyen emberrel szemben egy kis félsz gyerek kérdésben is. Vajon mi lesz ha egyszer gyerek lesz? Az is "koszos" folyton láb alatt van vágyik az érintésre a közelségre és nem érti a szabályokat nem tud gondoskodni magáról. Vajon milyen hamar unsz majd rá? De ez már csak zárójeles elméleti kérdés.

2019. okt. 19. 09:58
 17/46 anonim ***** válasza:
97%
Igen, és milyen jól tette.
2019. okt. 19. 09:58
 18/46 anonim ***** válasza:
15%

"Vajon mi lesz ha egyszer gyerek lesz? Az is "koszos" folyton láb alatt van vágyik az érintésre a közelségre és nem érti a szabályokat nem tud gondoskodni magáról. Vajon milyen hamar unsz majd rá? De ez már csak zárójeles elméleti kérdés."

- tipukus semmirekellő lelki terrorista mellébeszélés. Szinte sugallja, ha nincs kutyád, sz@r szülő leszel. Persze,hogyne, pont ezen múlik!

2019. okt. 19. 10:00
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj Kérdező, de te valami égből pottyant istennek képzeled magad, hogy döntsön arról, hogy kidobja-e az utcára a kutyát? Nálam is repültél volna úgy, hogy nincs is háziállatom.

Neki fontos a kutyája, neked nem kell kutya. Nem egyeznek az elképzelések, úgyhogy mehettél,ennyi. Ne neked álljon feljebn, keress valakit, akinek nincs háziállata. 30n

2019. okt. 19. 10:01
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Normális a lány, jól tette, hogy dobott.

A kutya eleve régebb óta van vele, mint te, így nyilván fontosabb is számára.

Aki magához vesz egy kutyát, az egy életre szóló felelősséget vállal. A gyerekedet talán eldobnád, csak mert a barátnőd nem örülne neki? Ugye, hogy nem.

A lány egy felelősséges gazda, és az esze is megjött, mert a leírásod alapján valami hihetetlen bunkó stílusod van. Ezt a problémát emberibben is tudhattad volna közölni vele, nem csak ilyen gyerekes hisztivel.

Nekem és a barátomnak is van kutyája, szóval ez nálunk sose volt probléma.

A húgom barátja viszont allergiás a kutyákra és nem is kedveli őket. Mégse kezdett el hisztizni rajta, hanem felnőtt módjára ezt elmondta a testvéremnek, így ebből nincs probléma. Sőt, a barátja vett allergia gyógyszert és nyitott a kutyával való ismerkedésre.

2019. okt. 19. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!