Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondtam a baratnomnek, hogy valasszon a kutyaja es koztem, erre o kidobott. Normalis az ilyen no?
Nem viselem el a kutyakat, neki van egy(valami korcs, amit az utcarol szedett ossze kb 9 eve)es akarmikor atmentem hozza annyira idegesitett az allat,hogy legszivesebben hazamentem volna.
Allandoan bujna hozzam, az olembe akart ulni, hiaba kertem a baratnomet hogy nevelje meg a kutyat, azt mondta,hogy vagy befejezem ezt a viselkedest az allataval szemben vagy mehetek is.
Raformedten,hogy akkor most dontson vagy a kutya vagy en.. Erre kinyitotta a bejarati ajtot, elkuldott es mondta,hogy sosem tenne ki a kutyajat egy ferfi miatt sem, vehetem ezt egy szakitasnak.
Komolyan,normalis? Kutya > ember ?
Igen. És igen.
Én is az állatot választom az ember helyett. Keres olyat, aki olyan mint te, és nincs kutyája.
Ha az anyjuk is a kutyát választotta volna az apjuk helyett, meg sem születnek.
Lehet önkénteskedni, ezer dolgot tenni, de NORMÁLIS párkapcsolatban nincs jószág!
Nem az allat a fontosabb
Hanem a hozzaallasod volt szar
Azert dobot mert semmi empatia nincs benned es ha egy kutyaval ilyen vagy akkor valazeg vele is ilyen lettel volna idovel...
"Azert dobot mert semmi empatia nincs benned es ha egy kutyaval ilyen vagy akkor valazeg vele is ilyen lettel volna idovel..." - PERSZE!
Kutyán tesztelni emberi viselkedést-hozzáállást. Sok baromságot hordanak manapság össze a nők, de ez a top 3-ban van!
A kutya elobb volt ott, mint te. En csaladtagkent kezelem a kutyamat, velem van 4 eve, sose válnék meg tole. Minimum, hogy ezt a parom tiszteletben tartsa. Nem szeretem annyira pl a macskákat, de kedves lennek az övével, mert tudom, hogy neki fontos.
Es amugy, ha valaki igy bánna a kutyammal, v mas állattal, tuti azonnal kiabrandulnek. Van szive az ilyen embernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!