Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ok nélkül kidobta a ruháimat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok nélkül kidobta a ruháimat a lépcsőházban? Normális a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Megprobálom rövidre fogni a torténetet.Barátnőmmel 4 hónapja ismerkedtünk meg,nagyon jól indult minden,jól éreztük magunkat egymással,szex is jó volt,jó kis közös programokat szerveztünk.Ő egy másik városban lakott,így csak hétvégén találkoztunk,majd ahol ő lakik, találtam egy elég jól fizető munkát.Nem akartam egyenlőre oda költözni hozzá,és most sem lakom ott,csak ideiglenesen.Ugy jöttem ide,hogy keresek albérletet,ami most is folyamatban van.Ő úgy fogja fel,hogy én oda költöztem,pedig eppen,hogy a szükséges ruháim vannak ott.2 hete vagyok ott, leszögeztem neki,hogy még egyenlőre nem akarok hozzá költözni,csak addig ott leszek amíg nem találok albérletet.Rendes vagyok hozzá,mindent megadok neki,sokat utazunk, elviszem vacsorázni,mindig meglepem valami kedvességgel.1 hete megváltozott,nem akar velem szexelni,eddig futkározott előttem bugyiba,de már most azt se csinálja,teljesen bezárt felém.Nem értem az okát,soha nem bántottam,jokat beszélgettünk,jó kis közös progranokat csináltunk.Soha nem bántottam.3 éve nem volt senkinek,azóta egyedül él.Amióta ideiglenesen ott vagyok nála, teljesen ideg beteg,hisztizik,pedig a lakásban sem csinálok koszt,mindig eltakarítok magam után, ráadásul nem oda költöztem,hanem ideiglenesen vagyok nála.Az albérletet is már intézem,vszinü, jövő héten már be is költözöm.Tegnap jöttem haza munkából,lent várt a házelőtt,majd elindultunk felfele,majd azt mondja gyors telefonálnia kell,majd el kezd szaladni,majd szalad a kocsija felé,magára akarta zárni az ajtót,de nem jött össze neki.Majd utolértem,majd végül megbeszéltük a dolgot és akkor láttam az összes ruhám kivolt rakva a lépcsőházban,úgy hogy 100 ezer Ft volt az egyik nadragomban.
2019. okt. 19. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem olvastam el, nem is értem, hogy ha nincs oka, arról mit lehet ennyit pofázni. Szóval ha ok nélkül dobta ki, akkor nyilván nem normális. Ebben az esetben ez az oka. Tehát van, ami azt jelenti, hogy szar a kérdés.
2019. okt. 19. 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Vagy szimplán bolond és most mkimutatta, vagy valaki más kezelgeti és így akarja kiprovokálni, hogy szakíts.
2019. okt. 19. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
A barátnőd ok nélkül kidobra a ruháidat a lépcsőházba. A barátnőd nem normális. Van még valami kérdésed?
2019. okt. 19. 09:17
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
A csaj egy idióta.
2019. okt. 19. 09:26
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

V mi hiányzik belőle amiért így viselkedik veled.

Vagy a csaj nem 100-as

2019. okt. 19. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom hirtelen jelentél meg a privátszférájában, még ha minimalizáltad is azt, amennyire tudtad. Lehet neki 4 hónap után ez sok volt és nem tudta hogy le kezelni. Ez mondjuk az ő szegénységi bizonyítványa.

Mesélek egy valamennyire hasonlót. 3 hónapja jártam a barátommal (exem most már), amikor az albérletemben komplett fűtéskorszerűsítés indult, ez október közepén ráadásul, kezdett hideg lenni. Megbeszéltük, hogy pár hetet ott lakhatok nála. A korszerűsítés viszont elhúzódott, 3 hónap lett belőle. Ő is elkezdett kifordulni, pluszba az exe is bekerült a képbe. Tiszta idiótán kezdett el viselkedni,ott is hagytam. Fordítva felőlem össze is költözhettünk volna, de hát neki nem ez kellett.

2019. okt. 19. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindenki akar osszekoltozni. Plane megbeszeles nelkul.
2019. okt. 19. 10:40
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Valamit kihagytál a történetből, tuti.

Amúgy meg ennek vége, ennyi volt.

2019. okt. 19. 11:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia! Semmit nem hagytam ki a történetből.Megbeszéltük,hogy nem költözök oda,csak addig amíg nem találok albérletet,ez pedig nem is oda költözés,hanem inkább ott tartózkodom amíg nem találok.Nem is költöztem oda.Tényleg semmi más nincs a sztoriban.Egyszerűen elkezdett kikelni magából.Azv elején vmondta hogy örül hogy itt leszek a közelében.Nem telepedtem rá.Lényegében,reggel 5 körül elmegyek dolgozni és kb este 5 körül erek "haza".Nem sok vizet zavarok,minden nap bevásárlok,hagyom élni stb.
2019. okt. 19. 11:36
 10/12 anonim ***** válasza:
15%
Betolakodott a nő életébe. A nő nem tudta elviselni. 1 hete nem áll vele szóba. Erre nem lelép onnan ahol nem szívesen látott vendég, hanem itt panaszkodik.
2019. okt. 19. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!