Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy hete szakított velem, kérjem vissza a nála maradt ruháimat?
2 hónapig voltunk együtt, párszor nála aludtam, és ott hagytam pár ruhadarabot nála. Kibírom, ha nem látom többé őket, de azért jó lenne visszakapni, meg hát az ő egyik pulcsija is itt van nálam, azt pedig visszaadnám neki. Az meg már ráadás, h jó lenne még egyszer a szemébe nézni, bár lehet jobb lenne pár héttel később, de nem tudom, mi legyen. Egyébként az elején nagyon szerelmesnek tűnt, aztán idővel elbizonytalanodott (én időközben beleszerettem), és úgy szakított, hogy eltűnt, nem keresett többé...persze aztán rákérdeztem h akkor ezt vegyem szakításnak?, és azzal az indokkal szakított (facebook cseten), h rendbe kell tennie a gondolatait, nem tud most komoly kapcsolatban lenni. Most kérjem vissza a ruháimat,v várjak amíg leülepedik a dolog? Vagy várjak amíg ő mondja? Amúgy már egyáltalán nem beszélünk, de én nagyon sokat gondolok rá :(
19/L
Ha nem csak valami alvós pólóról van szó, ami lényegtelen, akkor visszakérném. És minél előbb, még mielőtt kidobná őket. Aki képes arra, hogy fb-n szakítson, az erre is.
Mondjuk írnék neki egy SMS-t, hogy erre és erre még szükségem van, juttassa el valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!