Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány a lépcsőházban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a lépcsőházban és össze szeretnék vele jönni csak nemtom hogy. Meg most költözünk is és minél hamarabb kéne.13/f Hogyan jöjjek össze vele?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat.

2012. júl. 25. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Sehogy. Menj vissza a távirányítós kisautódhoz. Két év múlva visszatérünk a kérdésre.
2012. júl. 25. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
13 évesen ne a csajozással foglalkozzatok már!!!Istenem ez a mai fiatalság..mi ilyenkor még kint játszottunk igaz már kicsit "extrémebb" játékokat.....ráérsz még a csajozással fiam..nyugi van..
2012. júl. 25. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem 3-4 év múlva térjünk vissza rá inkább.

És ennél értelmesebb választ ne várj, 13 évesen, főleg fiúként te még csak gyerek vagy, nem vagy érett ezekhez a dolgokhoz.

2012. júl. 25. 08:55
 4/5 anonim válasza:
Mi az hogy korai? istenem......... hadd csajozzon már!! legalább neki lesz! nem úgy mint nektek!! én 12 vagyok de már volt vagy 10 csajom! szóval... mozdulj rá. beszélgess vele sokat. mondj el neki mindent magadról, de leginkább csak a jó dolgokat. ez után kezdj el terelni a téma fele, hogy neki nincs-e barátja meg ilyenek, és akkor látni fogja hogy érdeklődsz iránta. amikor úgy érzed hogy már becserkészted, akkor kérdezd meg tőle a dolgot.
2012. júl. 26. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
és ki mondta hogy nekünk nincs?
2012. júl. 26. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!