Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom szerint nem becsülöm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szerint nem becsülöm a munkáját és amit értünk tesz, szerintem pedig visszél azzal, hogy ő dolgozik?

Figyelt kérdés

Párom dolgozik heti 6 napot, amiből 2 home office és 4 fizikai munka(pakolás ruházati boltban) én viszont tanulok, de így is a költségek 1/3-át fizetem. Mióta összeköltöztünk és ez a felállás, szinte sehova nem mentünk együtt, úgy élünk egymás mellett, mint két lakótárs én meg a cselédje vagyok, viszem a háztartást. Ha van egy kis szabadideje akkor játszik a gépen vagy tvzik. Nekem ez nem élet. Én mozgékony vagyok. Én mikor dolgoztam kitöltöttem az egész napomat, munka után hobbi, utána háztartásvezetés, főzés másnapra és utána egy esti eszmecsere a lakótársammal. Ma a párom kijelentette, hogy kell neki vacsi, mondom jó, de mivel már csak egy messzebbi bolt van nyitva és amúgy sem voltunk egész nap együtt, kísérjen el és segítsen cipekedni. Kikérte magának, hogy ő dolgozó emberkét nem felelős ezért és hogy ne nyaggassam a háztartással. Elkezdtem vitatkozni vele, erre kijelentette, hogy nem becsülöm meg, hogy dolgozik és eltart engem és nem fogom fel mivel jár ez a raktáros munka. Az, hogy nem megyünk sehova, az az én hibám, mert visszahivatkozik egy egyszeri alkalomra, amikor ő meginvitált egy programra, de én akkor már pont mást szerveztem magamnak(már meg sem kérdezem, hogy mikor van a héten szabadnapja, mert úgysem együtt fogjuk tölteni, így hát nyílván addig beszerveztem a hetemet).

A kérdésem az lenne, hogy most itt ki gondolkodik racionálisan? Tényleg jogos igényeim vannak, hogy néha-néha segíthetne picit, meg kezdeményezhetne programokat?

2019. okt. 18. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

A párod egy s....fej. Mondom ezt párkapcsolatban élő férfiként.

Elárulom, egy normális férfi, aki szeret téged, az

nem jelenti ki csak úgy, hogy "kell vacsi", hanem ő elmegy, hogy vegyen, és utána megköszöni, ha te megcsinálod Tehát az egész úgy vetődne föl, hogy te örömmel mennél vele, hogy addig is együtt legyetek.

És amikor otthon van, nem a géppel és a tévével foglalkozna, hanem veled.

Mi vonzott ehhez a trógerhez?

Megköszönte valaha is, hogy főzöl neki?

2019. okt. 18. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt az egyet áruld el, minek vagy vele? Mi szükség van neked erre? Költözz el, hagyd ezt az egészet, ez sosem lesz jobb. Ehhez még nagyon fiatal vagy, kínlódjon az anyukája.

Ha maradni akarsz, csak szólok... bejárónők órabére 2000 ft körül van. Te most az vagy, ingyen ne csináld.

2019. okt. 19. 05:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok?
2021. nov. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!