Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a párokról akik csak egymás miatt letörlik magukat a különbözö közössegi oldalakról?
Az ilyen lelkibetegeknek szerintem nem kellene kapcsolatban élniük. A legmérgezőbb, legértelmetlenebb kapcsolatok. Az ember ilyet nem csinál 15 éves kora után, annyira ciki. Ki érzi azt normális kapcsolatnak, hogy a párja kibukik azon, hogy más férfiak látják a képét vagy ír valakinek egy üzenetet?
De például mi a melós dolgokat is sokszor facebookon intézzük. Volt egy csaj akinek ilyen rohadt féltékeny agresszív pasija volt éppen és képes volt odaállni a főnök elé, hogy jelölje már be az ANYUKÁJÁT facebookon és vegye fel a csoportba mert vele a barátja letöröltette az övét de ő szeretne tudni az aktuális munkahelyi dolgokról. Na most az ilyet mennyire lehet komolyan venni onnastól mint munkaerőt?
Màrmint hogy egymás miatt??
Saját önszántukból a màsik javàra,vagy pedig azért mert a pàrja kéri tőle??
Én biztos nem tenném meg, ha a pàrom kérné tőlem. Makacs vagyok és utalom ha valaki ha valaki korlàtozni akar!
Bár az első válaszolóval alapvetően egyetértek, nekem más is eszembe jutott: Talán van aki csak azért van fönt egy közösségi oldalon hogy ismerkedjen. Esetleg párt találjon. Másra nem használja. Ilyen esetben teljesen normális dolog ha törli magát.
Csak próbáltam egy jóhiszemű megközelítést is fölvetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!