Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire figyeltek oda egymás apró dolgaira? Pl. Berakni üdítőt a hűtőbe, hogy lehűljön, mire a párod hazaér.

Figyelt kérdés

Ez a második komolyabb párkapcsolatom - az elsőben kölcsönösen működtek az ilyen apró is dolgok, amik nem is tudom hogy mondjam, egyszerűen: "Jó érzéssel töltöttek el."

A mostani barátnőm abszolút nem figyel semmire, talán túlreagálom, de kiborít a dolog...

Apróságokról van szó, ami fáradtságot nem igényel, pl.:

-Lehúzni a rolót, hogy ne legyen meleg, mire hazaérek.

-Szárítón a fekete ruháimat takarja le, hogy ne szívja ki a nap.

-Ha vásárol, tudja, hogy fehér kenyeret eszem, erre barnát hoz.

Túlreagálom, vagy ez máshol is belefér?

Én 29/F , Ő 25/N

2019. aug. 12. 18:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Hülye vagy fiam!
2019. aug. 12. 18:29
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Én odafigyelek ilyesmikre, de ha benne ez nincs meg alapból, szerintem az sem tragédia. Mondanám, hogy ketten vagytok a háztartásban, akár te is lehúzhatod a rolót indulás előtt, illetve kiteregethetsz te is, úgy, ahogy neked tetszik, nyilván magatok között ezt meg kell beszélni.

Mondjuk a fehér kenyér-barna kenyér dologhoz mondhatnám, hogy igazából odafigyel rád, az egészségedre, mert a barna kenyérnek alapvetően jobb élettani hatásai vannak (élelmi rostokban és B-vitaminokban gazdag, ellentétben a fehér kenyérrel ami csak... kenyér), szóval ő lehet, hogy odafigyel rád és törődik veled, csak nem biztos, hogy azokban a dolgokban, amikben te "elvárnád" vagy gondolnád.

2019. aug. 12. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
Figyelmetlen, főleg a teregetés része engem nagyon kiakasztana :D
2019. aug. 12. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem tetszik ahogy tereget, nyugodtan megcsinálhatod te, nem kell a cselédednek nézni.

Egyébként ezeket muszáj kommunikálnod valahogy, ne várd el, hogy gondolatolvasó legyen.

2019. aug. 12. 18:45
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem reagálod túl, nálunk maximálisan működnek az ilyen apró figyelmességek - de az tény, h úgymond bele kellett tanulnunk, meg ténylegesen, igazán megismerni egymást, hogy kb. reflexszé váljanak az ilyenek... szal a első pár évben máshogy mentek a dolgok... mióta vagytok együtt? Lehet, h csak idő kell neki... Ill. felteszem, te szintén odafigyelsz az ilyen apróságokra, ami neki fontos, de tudod-e, h valódi figyelmességet/segítséget nyújtasz-e, vagy “csak” azt, ami számodra fontos? ;)
2019. aug. 12. 18:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az se biztos, hogy tudja.. én találkoztam olyan felnőtt emberrel, aki képes kinyitni az ablakot 40 fokban, hogy a huzat bentről kivigye a meleget!
2019. aug. 12. 19:02
 7/17 A kérdező kommentje:

Az első párkapcsolatomban egy hónap után gondolatolvasás szerűen működött minden, megszólalni sem kellett - a perifériás látószögemből egy mozdulatból tudtam, mit szeretne a lány, és kölcsönösen figyeltünk egymásra...

Itt ez valamiért fél év után sem működik - amúgy én dolgozom (tehát nem vagyok otthon), a barátnőmnek nincs állása, így a házimunkát megállapodás szerint ő csinálja, de ahogy hazamegyek, rutinszerűen a hűtőben nincs hideg innivaló... a szobában meleg van... valahogy nem vagyunk egy hullámhosszon.

Amúgy én odafigyelek rá - ha pl. epres fagyit kér, nyilván nem viszek vaníliásat...

2019. aug. 12. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem akasztanának ki az ilyenek. Ha csak bizonyos dolgokat eszek meg, akkor veszek magamnak, kész pont. Ha a többi említett dolog nem megy, akkor azt megcsinálom magamnak. Az az érzésem, ha ezek zavarnak, ott van vagy lesz nagyobb gond is.
2019. aug. 12. 19:08
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
No és miért lett vége annak a szuper kapcsolatodnak, ahol már egy hónap múlva gondolatolvasás szerűen ment minden? Hagyjuk is, feleslegesen generálod a problémát, illetve nem szereted őt eléggé, ezért minden kis hülyesége belekötsz. Én nőként ezt úgy oldanám meg, hogy reggel írok neki egy kis listát ezekről (és mellé rajzolnék neki néhány szívecskét, hogy ne utasítás jellege legyen. )
2019. aug. 12. 19:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A meleg monnyon le.
2019. aug. 12. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!