Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire figyeltek oda egymás apró dolgaira? Pl. Berakni üdítőt a hűtőbe, hogy lehűljön, mire a párod hazaér.
Ez a második komolyabb párkapcsolatom - az elsőben kölcsönösen működtek az ilyen apró is dolgok, amik nem is tudom hogy mondjam, egyszerűen: "Jó érzéssel töltöttek el."
A mostani barátnőm abszolút nem figyel semmire, talán túlreagálom, de kiborít a dolog...
Apróságokról van szó, ami fáradtságot nem igényel, pl.:
-Lehúzni a rolót, hogy ne legyen meleg, mire hazaérek.
-Szárítón a fekete ruháimat takarja le, hogy ne szívja ki a nap.
-Ha vásárol, tudja, hogy fehér kenyeret eszem, erre barnát hoz.
Túlreagálom, vagy ez máshol is belefér?
Én 29/F , Ő 25/N
Én odafigyelek ilyesmikre, de ha benne ez nincs meg alapból, szerintem az sem tragédia. Mondanám, hogy ketten vagytok a háztartásban, akár te is lehúzhatod a rolót indulás előtt, illetve kiteregethetsz te is, úgy, ahogy neked tetszik, nyilván magatok között ezt meg kell beszélni.
Mondjuk a fehér kenyér-barna kenyér dologhoz mondhatnám, hogy igazából odafigyel rád, az egészségedre, mert a barna kenyérnek alapvetően jobb élettani hatásai vannak (élelmi rostokban és B-vitaminokban gazdag, ellentétben a fehér kenyérrel ami csak... kenyér), szóval ő lehet, hogy odafigyel rád és törődik veled, csak nem biztos, hogy azokban a dolgokban, amikben te "elvárnád" vagy gondolnád.
Ha nem tetszik ahogy tereget, nyugodtan megcsinálhatod te, nem kell a cselédednek nézni.
Egyébként ezeket muszáj kommunikálnod valahogy, ne várd el, hogy gondolatolvasó legyen.
Az első párkapcsolatomban egy hónap után gondolatolvasás szerűen működött minden, megszólalni sem kellett - a perifériás látószögemből egy mozdulatból tudtam, mit szeretne a lány, és kölcsönösen figyeltünk egymásra...
Itt ez valamiért fél év után sem működik - amúgy én dolgozom (tehát nem vagyok otthon), a barátnőmnek nincs állása, így a házimunkát megállapodás szerint ő csinálja, de ahogy hazamegyek, rutinszerűen a hűtőben nincs hideg innivaló... a szobában meleg van... valahogy nem vagyunk egy hullámhosszon.
Amúgy én odafigyelek rá - ha pl. epres fagyit kér, nyilván nem viszek vaníliásat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!