Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakban vagy magamban nem bízok? Mit lehet tenni a kóros önbizalomhiány ellen?
Nem vagy reménytelen, ha már felismerted a problémád, de ne csak magadat hibáztasd.
Minden nőt zavar, ha megnéznek mellette egy másik nőt. Engem is totál kiakaszt, de nem azért, mert jobban néz ki nálam, hanem, mert a párom semmibe néz. Én a helyedben nem "nem észrevenni" próbálnám, hanem megbeszélném a párommal, hogy legalább mellettem fogja vissza magát. És nem minden férfi csinálja ezt, a mostani páromat még sose sikerült rajtakapnom, pedig nem is tettem még szóvá, hogy zavarna hisz nincs miért.
Egyértelműen leírod,hogy magadban nem bízol. A meg nem becsült bók egyenlő a szemétre hányt virágcsokorral vagy jeggyűrűvel. Ezzel tényleg elcseszhetsz mindent.
Első körben annak kellene eljutni az agyadig, hogy kapcsolatban vagy, nem versenyhelyzetben...de ha abban is vagy, akkor próbálj jobb lenni, mint mások, nem a durcás kislányt játszani, aki inkább nem is játszik, mert nem akar veszíteni. Szóval vagy nyugodj le vagy igyekezz és ezt majd értékelik vagy ne lepődj meg, ha ezzel a viselkedéssel totál undorító leszel + még komolytalan is.
Számold ki mikor ballagtál az oviból és ezt a hüyeséget hagyd szépen abban az évben. Oda még való.
#1, végre egy értelmes válaszoló (nem csak ennél a kérdésnél), ritka sajnos manapság.
Szóval igaza van az első válaszolónak. Annyit tennék hozzá, hogy esetleg egy pszichológust érdemes meglátogatni. Sokat tud segíteni tisztán látni magad, fejlődésre ösztönözni. Szóval, szerintem próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!