Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem?
Óh milyh' lírai ezen kérdés, nagyon sokan feltehették már...
Szerény véleményem szerint minden embernek megvan a másik fele, csak meg kell, hogy találja. Viszont - mint ahogy az előttem szólók nagyon szépen, világosan és bölcsen kifejtették - egy idő után csökken a varázs, magyarázható ez lelki és kémiai eredetű okokkal.
Kívánom, hogy mindenki találja meg lelki társát, még azok is, akik nem szívesen látnak ezen hasábokon.
Őszinte üdvözlettel:
-Sallay Doktor úr.
Szerintem létezik, és nem azért mondom mert naiv vagyok, vagyok, de ez egy olyan dolog, ami emberfüggő, ha van 2 ember aki már kiélte magát, és nem vágyik másra, és betegesen ragaszkodnak egymáshoz, annak a két embernek megvan az esélye az örök szerelemre.
Sok vélemény megoszlik e felől, tény, hogy néha fel kell dobni a kapcsolatot, főleg télen, amikor be van zárkózva az ember a 4 fal közé, és megunja, hogy mindíg ott van azon a helyen, tehát kell az új társaság, meg a helyszínváltás, de attól még hogy már megszokott valami, lehet szerintem ugyan úgy halálosan szeretni, csak néha a tüzet kell visszahozni, de nem elég vissza akarni hozni, és próbálkozni, mind 2 félnek akarnia kell szeretni.
remélem érthetően fogalmaztam:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!