Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik örök szerelem?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 21:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Óh milyh' lírai ezen kérdés, nagyon sokan feltehették már...

Szerény véleményem szerint minden embernek megvan a másik fele, csak meg kell, hogy találja. Viszont - mint ahogy az előttem szólók nagyon szépen, világosan és bölcsen kifejtették - egy idő után csökken a varázs, magyarázható ez lelki és kémiai eredetű okokkal.

Kívánom, hogy mindenki találja meg lelki társát, még azok is, akik nem szívesen látnak ezen hasábokon.

Őszinte üdvözlettel:

-Sallay Doktor úr.

2008. nov. 17. 01:20
 12/23 anonim válasza:
64%
szerintem nincs orok szerelem,ahogy a mondas is tartja semmi sem tart orokke.meg aztan sok ember csak megszokasbol van egyutt nem pedig szerelembol,szerelem es szeretet kozott pedig van kulonbseg
2009. aug. 18. 17:46
 13/23 anonim válasza:
85%
Én is ezt a kérdést tettem volna fel ha nem teszed fel előttem.Tudjátok egyfajta szerelem azért mégis tarthat majdnemhogy örökké mégha kicsit beteges is, a beteljesületlen.Én 12 éve vagyok szerelmes valakibe, de még nem mertem neki elmondani, bár már mindegy mert van felesége meg gyereke.Létezik még egy történet ami elgondolkoztat, nagyim 22 évesen beleszeretett egy férfiba, sajna nem ő lett a férje, 6 évet éltek együtt.28 évesen szétváltak útjaik, mert túl büszkék voltak amit azóta megbánntak legalábbis nagyim mert 83 évesen is azt hallgatom, hogy ő milyen szerelmes xy-ba és azzal nyagat, hogy keressem meg neki.Közel 55 éve nem látták egymást.Kb. 2 hónapja felhívta telefonon kinyomozta a számát, beszéltek és madarat lehetett volna vele fogatni.lehet még összejönnek bár nemtom mit szólna hozzá nagyapám akivel még együtt él.Szóval ritkán lehet előfordul.
2009. szept. 4. 22:00
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Természetesen igen, de ahhoz tökéletesnek kell lenni. Az csak életerős férfiaknak szabad a többi gyenge embernek arra nincs jogosultsága.
2009. dec. 22. 15:41
 15/23 anonim válasza:

Szerintem létezik, és nem azért mondom mert naiv vagyok, vagyok, de ez egy olyan dolog, ami emberfüggő, ha van 2 ember aki már kiélte magát, és nem vágyik másra, és betegesen ragaszkodnak egymáshoz, annak a két embernek megvan az esélye az örök szerelemre.

Sok vélemény megoszlik e felől, tény, hogy néha fel kell dobni a kapcsolatot, főleg télen, amikor be van zárkózva az ember a 4 fal közé, és megunja, hogy mindíg ott van azon a helyen, tehát kell az új társaság, meg a helyszínváltás, de attól még hogy már megszokott valami, lehet szerintem ugyan úgy halálosan szeretni, csak néha a tüzet kell visszahozni, de nem elég vissza akarni hozni, és próbálkozni, mind 2 félnek akarnia kell szeretni.

remélem érthetően fogalmaztam:p

2010. febr. 21. 13:21
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem lehetséges. Ha nem reménytelen, plátói szerelemről, hanem beteljesült szerelemről beszélünk, és a láng időnként újra és újra felgyullad, akkor elképzelhető.
2010. ápr. 25. 17:36
 17/23 Egy darab ember válasza:
100%
Nos,persze,hogy létezik!Sőt kell,hogy létezzen!Hiszen,ha a világon mindenki úgy fogná fel,hogy a szerelem,hirtelen fellángolás,akkor kiveszne a kultusza és elveszítené jelentőségét.Aki úgy értelmezi,ezt az egész dolgot,hogy szimpla kémia,elmúló érzelem,annak persze,hogy nem létezik az örök szerelem...Azt csak sajnálni tudom,persze igaz,létezik csalódás is.De aki úgy fogja fel,hogy soha nem ér véget,megtalálta az Igazit,kitart párja mellett egy életen keresztül,elviseli minden hibájával,minden gondjával,szépségével együtt is szereti,megbízik benne,a féltékenységet,a stresszt,a szürke hétköznapokat mellőzi,és a szerelmet folyamatosan táplálja..arra szép jövő vár:)..De sajnos a mai világban a pár napos kalandok,a pár hétre,hónapra szóló kapcsolatok helyeződtek előtérbe..ami nem helyes!Egyrészt ezért is szaporodott meg azok száma,akik már kételkednek az örök érvényű szerelem erejében!Szóval,szerintem,köztünk él,velünk van,ne tapossuk el,az igazi életre szóló Szerelmet!:)
2010. jún. 29. 14:38
 18/23 Egy darab ember válasza:
100%
és az a naiv aki ebben nem hisz!
2010. jún. 29. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy létezik! Aki mást mond, az még nem érezte az "örök" szerelmet. Sokkal erősebb érzés annál, mint pl. egy 2 éves kapcsolatban a szerelem. Nagynéném most 53 éves, és azt mondta, gyerekora óta szerelmes az akkori osztálytársába. Szerencsétlen élt több pasival is, de egyikkel sem érezte jól magát, nincs gyereke, a munkájába temetkezek, sokan megkeseredett embernek, vagy pszichopatának hiszik. A férfi boldogan él, van egy gyönyörű, fiatalos felesége, 3 gyereke, sőt, már egy unokája is. Szebb nem is lehetne az élete. Tehát létezik örök szerelem, de nem biztos, hogy jó dolog.
2010. júl. 6. 12:18
 20/23 xortinha válasza:
... hogy örök létezik e, nem! Viszont hosszú élettartalommal bíró, halálig tartó egész biztosan! Nagyon ritka, hogy a titka nem a beteljesületlenség vagy plátói viszony! Ilyen mély és meginghatatlan érzelmekre csak fejlett és kifinomult érzelmi intelligenciával rendelkező emberek képesek...
2012. aug. 16. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!