Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem?
A szerelmet egy elég érdekes hormonkoktél okozza - amelynek van olyan összetevője is, ami kábítószerként működik. Ennek egy idő után csökken a hatása - tehát fokozni kell az adagot, új helyzeteket keresni, stb.
Akkor maradtok együtt, ha a lecsengés után már működik köztetek a szeretet. Ez egy másik hormon - amelyik már tartós hatású is lehet.
te meg hulye vagy.
Nincs orok szerelem, egy ido utan, mar csak azert vannak egyutt az emberek, mert annyi mindenen atmentek egyutt, torodnek egymassal, a masik a legfontosabb szamukra, sokan azt hiszik, ez szerelem, meg jonnek, akik a szuleiket hozzak peldanak, de egyfajta egymastol valo fugges, ami nem is rossz.
hm. a hazugság relativ fogalom. Leéltél már ugy egy életet, hogy egyetlen embert szerettél?
Ha igen, akkor elfogadom, hogy biztosan hazudnak ez előttem szólók.
Amugy van egy jópofa vicc.
a szerelem egy délibáb ahol a távolban helyes félpucér csajok az úszómedence mellett koktélt szürcsölve feléd integetnek.
de amint közelebmész ez mind eltünik és kettesben maradsz egy tevével.
Szóval a szerelem.
amigy vágysz valamire, a vágyódás egy kellemes meleg érzést és bizsergést ad. amint megkaptad elkezd kopni a fénye és átlagossá válik.
az ember az átlagos dolgokat alig veszi észre.
megszokottá válik és csak rajtad múlik, hogy megunod, vagy új oldaláról közelited meg.
ne mondd , hogy még mindig az első teddi maciddal játszol... kaptál azóta ezer másik játékot..
remélem jól érthető a hasonlat.
lassan 8 éve vagyok a párommal.
amint úgy éreztük, hogy elsikkadunk egymás mellett leültünk megbeszélni, és utána új megközelitésből láttuk a dolgokat.
hogy ezt el tudjuk e játszani egy életen át, nem tudom.
de most hatásos, és bevált dolog, hogy ha nagyon ellaposodunk, néha randizunk... (ez gyerekek mellett elég nehéz, de segit hogy megint rájöjjünk,hogy szeretjük egymást.)
a szexuális élet feldobása is segit a dolgokon. Néha megbeszéljük, hogy vannak e olyan vágyaink amiket kipróbálnánk... extra vágyunk nincs ugyan, de kisebb segédeszközökkel fel lehet dobni mint pl. kipróbálni milyen is az a sikositó, vagy a rezgőgyűrű...
kérdésedre a konkrét válaszom.
"szerintem" nincs örök szerelem, de létezhet örök szeretet, mely segít, hogy hasonlóan érezz.
Nem létezik örök szerelem. azt meg kell teremteni. de ha adott két ember aki hisz benne, és tényleg összepasszolnak és foglalkoznak egymással az évek múltával is akkor simán elképzelhető h legyen. és ahogy azt az előttem szóló mondta, minden ember más, minden kapcsolat más. és hát szerelemben és háborúban mindent lehet. szabályok nincsenek. akkor biztos h nincs örök szerelem ha vki sok csalódás után nem hisz már a létezésében. úgy fel fogja adni és hagyja elveszni a legideálisabb partnert(értsd: az igazit)
én személy szerint - ha számít ez valamit - hiszek benne, én biztos vagyok benne hogy tudok szeretni vkit örökké. természetes hogy nem fog végig egyformán és maximális hőfokon égni a láng, de nekem egy ilyen életre szóló dolog akkor is sokkal többet ér mint 100 egy-két hónapos vagy akár egyéjszakás. köszönöm a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!