Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmileg zsarol a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg zsarol a feleségem, mert nem mondom minden nap hogy mennyire akarom a gyereket?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük hogy gyerekünk lesz. Én nem vagyok a szavak embere, ezt ő is tudja. Nem szoktam érzelmekről beszélni. Ehhez képest minden kitalál, hogy én márpedig nem akarok gyereket, ő ezt tudja. Mert nem beszélek róla, így nem tudhatja mit akarok valójában. Hiába mondom hogy de, neki ez nem elég. Valami olyat várna hogy “jaj de várom hogy apuka legyek, remélem ma sikerülni fog, úgy izgulok!” Pl a héten ordítozott velem mert megittam a céges búcsúztatón egy pohár pezsgőt! Szerinte ezzel én szándékosan szabotálom a gyerek projectet. Mert mindent meg kell tervezni és én ezzel mutatom hogy valójában nem is akarom! Én meg egy laza ember vagyok, nem görcsölök ilyeneken. Próbálkozunk, aztán majd jön ha jönnie kell.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi a megoldás, mi lett a vége? Mert a beszélgetés nálam nem használ, kibújni meg nem tudok magamból, hogy bakfis lányként várjam a gyerekem foganását és erről ábrándozzak!

2019. okt. 12. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%

Hmm.Lehet hogy laza vagy de gyerekkel nem lehet majd lazázni.

Amúgy nagyon nagyon be van pörögve de nehogy ezért kidobd jézus!

Viszont kérj lassítást hátha ha kiderül mi is a baja.Mond neki h a hisztije bizonytalanított el

2019. okt. 12. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Én is azzal értek egyet,hogy ez a nő házisárkány,a hisztiével irányit,aztán majd átvált anyuka üzemmódba.Gondold át,hogy tényleg akarod e a gyereket,mert utána nem lesz egyszerű a feleséged mellett.
2019. okt. 12. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Látom valaki végig lepontozott minden válaszolót,egészségére!
2019. okt. 12. 20:28
 14/15 Diazepam ***** válasza:
22%
Jó lenne meghallgatni a másik felet is. Ilyenkor szokott kiderülni, hogy az egy pohár pezsgő 4 feles meg 6 sör volt valójában, a lazaság meg azt jelenti xarsz mindenre.
2019. okt. 13. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
17%
Nokent mondom,ugy hogy nekunk egy eve nem jon ossze, hogy ez nem normalis... En a vitaminokon sem akadok ki, mert lathatoan elfelejtgeti bevenni a parom, hanem odarakom ele egy pohar vizzel es megmondom hogy vegye be. Egy pohar pezsgo? Uristen... En a kollegakkal vagy baratokkal no letemre ugyanugy fogasztok alkoholt alkalomadtan.. Nevetseges ha valaki azt gondolja, hogy ez barmit is szamit( marmint alkalomadtan egy - egy pohar akarmi). Az en parom napi szinten fuvezik ugyhogy az en reszemrol jogos lenne ez a hiszti, de megsem csinalom ezt.. 34 N Szerintem mutasd meg neki ezt a kerdest hatha eszbe kap a valaszokon..
2020. aug. 8. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!