Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van egy barátom,akivel két éve járunk és nagyon szeretjük egymást meg minden,de előtte is volt egy két éves kapcsolatom egy tőlem 4és fél évvel idősebb fiúval,akivel elvesztettem a szüzességem és őt is nagyon szerettem!Egy hete találkoztam az exxel,mert jó barátságban vagyunk és kiderült,hogy még mindig szeret és olyanokat írogat nekem,hogy én voltam a legszebb barátnője és,hogy ilyen kapcsolata és ilyen barátnője,mint én nem is volt és nem is lesz!Az utóbbi időben sokat vitáztunk a barátommal és bennem is előtörtek az érzelmek,szakítottunk is a jelenlegivel szerdán,de pénteken megint összejöttünk,mert nagyon szeretjük egymást!Nem tudom,hogy hogyan felejtsem el az exemet,mert el kellene,de nagyon nehéz és félek,hogy nem fog sikerülni!Mit tegyek,hogyan felejtsem el?KÉRLEK SEGÍTSETEK,NAGYON EL VAGYOK KESEREDVE,ÍRJATOK MINÉL TÖBB VÁLASZT,KÖSZÖNÖM!2008. nov. 16. 21:00
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne talizz az exxeddel,és hanyagold a beszélgetéseket vele!Az beválik(tapasztalat!)!
De inkább gondold át melyik a fontosabb neked!Miért szakítottatok az exxeddel?
2/8 anonim válasza:
egyet értek az elözö válaszolóval! ugyan azt kell csinálnod amit ö mondd
3/8 A kérdező kommentje:
Az exxel a jelenlegi miatt szakítottam!Mind a ketten nagyon fontosak és ezért rossz ez az egész!Tudom,hogy mit kéne tennem(kiverni a fejemből az exet),de ez nagyon nehéz!
2008. nov. 16. 21:30
4/8 A kérdező kommentje:
Kérlek ÍRJATOK MÉG VÁLASZOKAT,MERT NAGYON TANÁCSTALAN VAGYOK!KÖSZÖNÖM!:(
2008. nov. 16. 21:56
5/8 anonim válasza:
Hanyagold az exedet, NE beszélj vele, NE lépj vele kapcsolatba, van barátod, foglalkozz vele...elég egyértelmű a helyzet. Minden csak akarat és hozzáállás kérdése.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De aki még tud valamit javasolni,az írjon!
2008. nov. 16. 22:10
7/8 anonim válasza:
én is azt javaslom, hogy azzal foglalkozz akid van.
a szomszéd kertje mindig zöldebbnek tünik, ha visszamész hozzá mi a garancia, hogy igazat mondott, és nem csak az a baja, hogy másé vagy?
a szerelem lutri.
mindig azon fogsz agyalni, hogy mi lett volna, ha....
Tedd azt amit helyesnek gondolsz, akit jobban szerettél akitől több figyelmességet kapsz, és deritsd ki egyáltalán te magad mit érzel.
a legfontosabb hogy a saját érzéseidet helyére tedd.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megpróbálom elfelejteni az exet és azon leszek,hogy minél boldogabb legyek a jelenlegivel!Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 17. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!