Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a félelmem? Kell e ettől tartanom? Sose lesz közös jövőnk?

Figyelt kérdés

A páromat a nagyija nevelte fel, iskoláztatta...

A nagyinak pár hete combnyak törése lett,megműtötték és a hétvégén engedik haza.

A néni alapvetően nagyon elhagyja magát, depressziós, nem akar élni.

Már a törés előtt is ápolásra szorult, feküdt egész nap, nem evett semmit,csak kis kekszet.

Már a baleset előtt is volt, h pelenkázni kellett, most meg majd méginkább, mert szerintem ugyanúgy elfogja hagyni magát...

Nagyon tartok tőle, h páromra fog hárulni az ápolása, aki ráadásul hálás is a nagyinak, amiért felnevelte.

Páromnak van ugyan édesanyja is ,de ő epilepsziás, és nem nagyon lehet rá számítani.

Nem tudom, h mi lesz, mert párom is dolgozik, és szeretnénk majd idővel összeköltözni, és családot alapítani....

2019. okt. 11. 11:40
1 2
 11/17 Diazepam ***** válasza:
83%
Te sem ápolnád a szüleidet csak mert a párod nem bír a valagával? Remek ember lehetsz.
2019. okt. 11. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem, mit fikázzátok a kérdezőt.

Felháborodva kérdezitek, hogy ő sem ápolná a családtagját? Egyébként nem értem, mi van ebben olyan ördögtől való, hogy NEM? Én sem ápolnám. Vennék fel mellé fizetett segítséget, de nem én pucolnám ki az akármicsodából napi szinten, főleg nem a párkapcsolatom rovására. Aki akar, pontozzon le, nem izgat.

2019. okt. 11. 15:39
 13/17 Diazepam ***** válasza:
65%
Anyád is biztos benne hagyott a szaros hugyos pelenkában, vagy babysittert fogadott melléd mert csak nyűg voltál neki. Ezért lettél ilyen tahó.
2019. okt. 11. 16:42
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

13-as, nem függ össze a két dolog. Az ember a gyerekének adja tovább azt a törődést, amit kapott a szüleitől.

(Olyan alapon, ahogy itt gondoljátok, akkor mindenki öreg szülőket istápolna, senkinek nem jutna ideje a házastársára, gyerekére.)

Nem azt mondom, hogy hagyja a szarban, húgyban, hanem azt, hogy oldja meg az ápolását. Nem köteles tevőlegesen ő ápolni.

2019. okt. 11. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Magyarán a párod dolgozik, és attól félsz ha ápolja a nagyit, akkor kevesebbet lesz veled ? Hát gratulálok. Emberségből megbuktál.

Mellette kellene lenned, felváltva ápolni a nagyit.

Nem tudom ha te lennél ilyen helyzetbe neked hogy esne ha emiatt elhagyna a párod ?

Az anyja is beteg, ő ápoljon egy ágyban fekvőt? Jézusom...

2019. okt. 12. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

#12 es. Én dolgoztam idősek otthonában, és napi szinten pelenkáztam több embert, akikhez nem fűztek rokoni szálak. Szegényeket oda dugták be a kölkeik, akikre egy életen át kerestek, majd ők letojták a szülőket, és havi 1x látogatták meg max 10 percre. Az ilyen mind ássa el magát.

Egy szülő 18-20 éves koráig gondoskodik a gyerekéről, van akiről tovább. Utána is segítik ha tudják. Egy beteg idős ember nem érdemel meg pár év ápolást ???

2019. okt. 12. 15:24
 17/17 A kérdező kommentje:

Páromat egyáltalán nem segíti a nagyanyja, sőt....

Parancsolgat neki, h csináld ezt, kötekedik vele,érzelmileg zsarolja!

Az h beteg lett az ő hibája, mert elhagyta magát, nem eszik semmit, megakar halni, fekszik egész nap.

Így nem csoda h legyengült és elesett...

Csak magának köszönheti...

Aztán szopatja az embert, h nem mek kórházba, meghalok itthon stb, de pelenkázzatok és ugráljatok körbe

Ez nem önzőség?

A párom egy másik városba dolgozik egy ideig, és ha hazajön,akkor nem vagy nem csak a nagyi ápolására vágyok!

De sztem ezzel nem vagyok egyedül!.

És azon kívül,h párom otthon segít, még folyamatosan basztatják...

Melyikőtök gondoskodna úgy szívesen v gondoskodna úgy egyáltalán a nagyijáról, h az közbe még basztatja is????

Emelett páromnak sose lehet egy szabad hétvégéje, mert ha elmegyünk közös programot csinálni, akkor rögtön körbe telózzák a fél rokonságot, h ,, én felneveltem, ez meg milyen hálátlan gyökér, h itthagyott bennünket "

Mivel a nagyika, aki felnevelte páromat elvárja, h cserébe az unokája non stop mellette üljön/legyen.....

Úgyhogy, ki az önző?

És ki nem emberséges?

2019. okt. 13. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!