Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltak arról, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltak arról, hogy ha a lány " Bab " " Baba " illetve Cica kifejezésekkel becézgeti a srácot?

Figyelt kérdés
Tapasztaltam, szerintem zavaró, de lehet velem van baj, ezért gondoltam megkérdezem, természetesen a megbeszélés folyamatban van, csak nehezen akar lemondani róla, ezért gondoltam megkérdezem, hogy mennyire jogos részemről. Nem szeretek másokat beavatni a kapcsolatba, de most ez érdekel, hogy ez menynire normális ?
2010. júl. 16. 12:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

jajajjaaaaj, én ezeknél durvábban becézgettem a barátomat, és csak akkor akadt ki, mikor a család is igy hivta.:D

L/17

2010. júl. 16. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök cuki..és ez a lány,biztos érzelmes..én nő vagyok,én is szoktam mondani a páromnak,h cica meg kandúrkám,meg baba! Ő szereti ezeket és ugyanígy becézget!Dehát annyi ember,annyi féle! De akkor is cuki!
2010. júl. 16. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:

én a barátomat babának hívom,nem zavarja sőt teljesen büszke rá:) de persze kinek mi jön be.. előző barátomat manónak hívtam:)

18/L

2010. júl. 16. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Én cicámnak hívom a páromat, de mielőtt így kezdtem volna hívni, megkérdeztem hogy zavarja-e és azt mondta egyáltalán nem. :) Mondjuk én biszex vagyok, és inkább a lányokhoz vonzódom, most mégis pasim van. :)

16/L

2010. júl. 16. 12:57
 15/18 A kérdező kommentje:

A becézgetésnek az a lényege, hogy egy olyan ... " dolog " nevével becézzük, aminek hasonló tulajdonságai vannak az illetővel. Baba... puha bőr, baba arc, sírós .. hogy legyen negatív... köhöm, nempasszol. Bab ... egy zöldség amitől büdös alfarhangokat,végbélszeleket enged az ember ? XD ... Cica ? bújós, dorombolós ...meg miket cisnál egy makcsa... tudjátok, ne fejtsem ... hát ezek se jellemzőek egy férfira... esetleg metro, tektonik ...

Ha mondjuk azt mondja macikám, mackó, tigrisem, Edwardom XD ...jó ingább vámpirom, vérfarkasom XD ... vagy értitek, valami férfiassabb, erőteljesebb tulajdonságokkal rendelkező ... becenevet, amivel ... most mondjam el a nagy tabut ? A FÉRFI BÜSZKESÉG TILTOTT ZÓNA, AKKOR TAPOSUNK BELE, HA SZAKÍTANI AKARUNK, MÁSKÉPP VÉGZETES :D Uraim jöhet a megerősítés :D

Természetesen ugyanez vonatkozik a női büszkeségre is ! Hölgyeim, itt is jöhet a megerősítés :D ezek egy életre szolóak ! :)

2010. júl. 16. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 36 éves nő vagyok, elváltam, most 5 éve vagyok a barátommal. Én szoktam őt Babának hívni, meg Nyuszikának is, pedig nem vagyok egy nyálas típus, de jól esik becézgetni. Neki is jól esik ez, pedig elég macsó típusú. Nekem egyáltalán nem az jön le hogy egy cicához vagy egy nyuszihoz hasonlítom, egyszerűen jól esik valami "finomat, gyengédet" mondani. De a lényeg, hogy nem vagyunk egyformák,és ami nekem tetszik, az nem biztos hogy másnak is. A barátom szerintem büszke rá hogy ilyen gyengéd vagyok hozzá és így becézem, de azt hiszem mások előtt nem hívom így, max Szivem, de ezt sem pejorítív értelemben, hanem kedvesen.
2010. júl. 16. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindent csak mazsolát ne xD Amúgy teljesen értelek és igazad van. De mindent értek csak a "Bab"ot nem :O Az hogy jött?? :D
2010. júl. 16. 19:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Én személy szerint utálom, hogy bárki bármilyen idétlen becenevet aggat rám, legyen az egy csaj, vagy az egyik nagyanyám. Van nekem normális nevem is, miért nem lehet azt használni.

23F

2010. júl. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!