Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak arról, hogy ha a lány " Bab " " Baba " illetve Cica kifejezésekkel becézgeti a srácot?
Hát... elég érdekes becézések :D
Főleg a Cicán vagyok kiakadva. Azt lányoknak szokták mondani, nem? Mondjuk én lány vagyok, és 1valaki hívott Cicának eddig, de az egy kétes kinézetű alak volt az utcán :S De hát mindenki más...
Ha Téged zavar, akkor jól tetted, hogy megkérted, hogy hagyja abba.
Én azt is utálom, ha engem ezekkel a becéző szavakkal illetnek, pedig lány vagyok. Ha egy lány követi el ezt egy fiú ellen, az BETEG.
Egyik barátom mág azt is kikötötte, hogy ha egy kutyára azt mondom, h cuki, akkor rá ne használjam már ugyanazt a jelzőt (apró kedvességért cserébe pl). Tudom ő sem volt százas, ezért is van, hogy most az exem...
Szóval szerintem mondd neki, hogy vagy hívjon a neveden, vagy találjon ki megfelelő becézgetési formákat. Persze ha akarsz tóle valamit akkor ezt mefelelő formában tálald:)
22/L
Többet akarok tőle, mint valaha bárkitől, ezért is nem olyan embereket kérdeztem, akiket ismerek, hanem a népsavát, a közvéleményt, természetesen az összeset összevetve alkotok véleményt, a tálalásban pedig ... van jelző a tálalók mesterére ? :D Na úgy becézhetne XD ... mármint nem rafinált úl, csak, hogy szépen türelmesen és érthetően.
Meg lesz ez oldva ... csak kellett pár vélemény ... ha ti lányok is a zt mondtátok volna, hogy miért ez aranyos ... akkor elfogadtam volna lehet :D ... de ...engem ne Babázzanak :D ...férfiönbecsülés meg ilyenek tudjátok xD ...
Szandi a mazsolás az tényleg .. XD rémült arcú szölőszem...szotyadt .. mi pozitívat találhatott benne ? :D
Nekem az eperpudingom ...azt szeretem :D Mert finom, forró és lágy :_D ..csak okosan :D Szerintetek nem jó ? XD
Szeretem <3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!