Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a vőlegényem így vélekedik az esküvőről?
Figyelt kérdés
4 év után kérte meg a kezem, albérletben lakunk egy ideje. Szerencsénkre sikerült kifogjunk egy ma olcsónak számító albérletet. Nem keresünk olyan rosszul, hitellel szeretnénk majd házat venni. Én mint nő persze, hogy szeretnék beszélni az esküvőről. De mindig leállít, hogy minek? Ugysem jött még el annak az ideje. Oké, ezt én is tudom. De 2 éven belűl lenne és nem igaz, hogy egyszer nem lehetne velem fél órát erről beszélni. Csak, hogy kik lennének nagyjából ott, meg, hogy neki mi az elképzelése meg nekem. Mondtam ezt neki is de a házzal takarózik, hogy amíg nincs ház nincs esküvő. Én nem azt mondom most legyen, csak szeretnék róla beszélni, mert még nem igazán történt meg ez a beszélgetés nálunk. Vagy meggondolta volna magát? De úgy látom szeret, ő ötlete volt a lánykérés is.2019. okt. 10. 15:23
11/11 anonim válasza:
Szerintem nyomasztja,vagy a pénz miatt vagy nem akar veled lekötni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!