Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akit nem zavar, ha a barátnője/felesége meghízik?
10-es ez a gáz,és a férjed nem kapcsol?
Nem veszi magát észre,hogy egy igénytelen gusztustalan dagadék lett?
Meg nem fekszel le vele,nem érdekli?
Akkor ennyit számítasz neki,meg igénytelen lusta tohonya alak.
Ha nem veszi észre,hogy a felesége odaadó,odafigyel magára ő meg telibesz_rja,hogy vonzó-e, akkor megérdemli,hogy kiköltözz a hálószobából,plusz azt csinálnám,hogy szexi fehérneműkbe flangálnék aztán még jobban sportolnék meg diétáznék plusz nem ülnék vele egy asztalhoz sem.
Csak azért,hogy vegye magát észre.
Csak sajnálni tudom aki ennyire nem tiszteli a párját,hogy vonzó maradjon számára.
Fordított nemekkel is igaz, mert olyan is van. Bár olyankor is kikiáltja a feleség a férjét hibásnak, "mer impotens lett" aztán irány ki a tripla adag resztelt májat bevágni.
De amúgy igazad van.
12-es így van,mindkét félnek fent kell tartania a vonzalmat ez kutya kötelessége,már ha nem akar az illető lapátra kerülni.
Amelyik fél elhagyja magát az megérdemli a megcsalást meg,hogy elhagyják.
Csernus doki is beszél erről.
Hát nem tudom, rám 20 kiló sétált fel szépen a 20 év alatt. Férjem a mai napig kíván, szexelünk, (szenvedéllyel)kedvemet keresi az ágyban és azon kívül is. (Amúgy azt mondja, ő még mindig azt a miniszoknyás hosszú hajú lányt látja bennem, mint amikor először találkoztunk).
Nálunk nem tett be a súlytöbblet a kapcsolatnak, semmilyen téren.
Az én barátnőm 49 kiló.
Bárcsak hízna pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!