Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok embert miért zavar, ha egy nő úgymond beleül a készbe egy gazdag férfi oldalán, ha az ő életükre ez nincs ráhatással és tőlük nem vett el semmit?
Engem sem zavar, nő vagyok és én is néha elképedek milyen gyűlölet cunamit kap a félkegyelmű Vajna Timi is, jobban hörögnek rá, mint egy erőszaktevőre.
Inkább az, amit az első válaszoló ír, két olyan nőismerősöm is van, akiket totálisan eltartanak, de úgy, hogy takarítónő jár hozzájuk, tehát nem is htb-k. Na és ők okoskodtak nekem munkaügyi dolgokban, például.
És sokan ilyenek.
Amikor egy drágább termékeket árusító üzletben dolgoztam, ne tudd meg hogyan kezelt némelyik aranyásó vagy plázacica. Mintha valami rongydarab lennék. Volt hogy bejött egy Zimány szerű p--csa és fikázni kezdte a termékeket, aztán velem beszélt totálisan lekezelősen rihegve-röhögve, miközben a könyökhajlatban ott fityegett a drága táskája.
És nem vett semmit, csak genyózni jött be.
Komolyan mennyire kell embertelennek lenni, hogy a jó kényelmes pozíciójából alázgat egy minimálbérért robotoló szerencsétlent?
Nem mindenkit utálunk, csak az olyanokat akik utána képesek előadni, hogy ők mennyit dolgoztak érte, holott egyetlen dolgot tettek érte. Viszont azt aki elérte a sikert - az ilyen nő férje, vagy fordított nemekkel a felesége - már megérdemli az elismerést.
De a ballaszt nem. Ahogy a gyerekeinél is kifejezetten rossz tud lenni amikor keménykednek a suliban - fater pénzével. Úgy könnyű.
Jaj hagyjátok már ezt a irigység dolgot.
Ha normálisan viselkednek akkor marhára nem érdekel.
Mondj már nekem egy nőt, aki eltartott, de azt hangoztatja, hogy mennyit dolgozott.
Soroljak neveket, amik neked nem mondanak semmit? Mind a távolabbi ismeretségi kör tagjai, van olyan is akinek zabigyereke van, ezáltal a milliárdos fater minden pénzt odaönt amit ő éppen kitalál... és konkrétan az egész családja ebből a milliárdosból él, mind besunnyogtak a cégéhez stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!