Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Füves cigit találtam a férjemn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Füves cigit találtam a férjemnél. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párommal már több mint 13 éve vagyunk együtt, sokszor voltak neki füvezős időszakai.

Azt hittem hogy már több éve nem csinálja, ma viszont a kocsijában találtam miközben ráakartam gyújtani. Meglepődtem, én azt bátran kidobtam, fogalmam sincs mit fog hozzászólni mert neki sem szóltam még eddig. Hiszen tagadná úgyis. Van egy 2 éves kislányom és bár ausztriában dolgozik hétvégente jár csak haza, akkor sem szeretném ha vissza szokna.

2019. okt. 6. 11:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Számomra érdekes hogy többen elítélnek egy nőt aki alkalomadtán rágyújt akár autóban is, hozzáteszem a gyengébbek kedvéért hogy én nem,mint egy férfit apát, aki már nem tinédzser hanem egy elvileg felelőteljes felnőtt ember aki füves cigit szív.

Gondolom hogy akár rendszeresen is, csak épp most bukott le a dolog.

Az sem érdekel hogy valahol legális, viszont pont ő az aki lealkoholistázott engem amikor az egyik ételhez vettem vörösbort majd megakartam belőle inni egy pohárral.

Hozzáteszem nem iszom szinte szilveszterkor sem egy pohárnál többet.

2019. okt. 6. 12:26
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Ha a környezetedben élnék, azonnal szólnék a gyámügynek. Mit lát az a szerencsétlen gyerek tőletek? Ha a fejetekre koppintanának, talán megjönne az eszetek, és elkezdenétek felnőttként viselkedni, mert jelenleg én egy kutyát se bíznék rátok.
2019. okt. 6. 12:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kidobni kellett volna ,hanem rákérdezni mit keres a füves cigi az autóban.
2019. okt. 6. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"pont ő az aki lealkoholistázott engem amikor az egyik ételhez vettem vörösbort majd megakartam belőle inni egy pohárral"

Most komolyan, ebbe a kapcsolatba minek kellett gyerek? Hazudtok egymásnak, bantjatok egymást szavakkal

2019. okt. 6. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Hála Isten nem az én párom vagy.
2019. okt. 6. 14:00
 16/21 árokpart ***** válasza:
29%
12-es 1. Milyen alapon szólsz bele más életébe? 2. Kétéves korban a gyerek ebből még semmit sem lát. 9-10 éves korban kezdődik meg az interorizáció azaz a belsővé válás. Innentől alakítja ki a gyermek magában a mintát, a sémát. A szülőnél meg szerintem a kapcsolat varázsa aludt ki egy kicsit és legalábbis ahogyan látom egy kisebb mániás depresszió léphetet fel és ezt kompenzálhatja a füves cigi és a frusztráció. Ha a kapcsolatok rendeződik akkor ez az állapot javulni fog mivel nem krónikus eredetűnek tűnik a mániás depresszió. Nem szabad senkit elsőre megítélni, mert nem lehet tudni, hogy mi van a háttérben.
2019. okt. 6. 14:08
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
"Füves cigit találtam a férjemnél. Mit csináljak?" - javasolnám, hogy semmit, de már csináltál, hisz kidobtad. Szerencsére nekünk a párommal nincs olyan téves eszménk, hogy nevelni akarnánk egymást...
2019. okt. 6. 14:52
 18/21 anonim ***** válasza:
#12, viceházmester-ivadék-e vagy?
2019. okt. 6. 14:55
 19/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Kicsit túl skáláztam a dolgokat. Ugye mi mindent szeretünk megbeszélni tehát a kislányunk amikor elaludt rákérdeztem hogy azt találtam....stb

Kiderült hogy csak eltört a cigije és azt ő így csinálta meg.

2019. okt. 6. 14:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Micsoda? Eltört a cigije, és a helyében ott termett egy füves cigi?!

Vicc vagy, Kérdező.

Minket megpróbálhatsz átverni, de magad úgysem tudid.

2019. okt. 6. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!