Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160cm körüli lányok (esetleg 165)! Beéritek 171cm magas férfival?
talán azért,mert a jó nőknek nem kell jóképű pasi mert bennük nem bízhatnak meg annyira. persze nem általánosítok,tiszt.a kivételnek!
szerintem inkább a kisugárzásoddal van a baj.
"rengeteg tehetségtelen,szar alak"
akiknek van nőjük? akiknek csúcs kategóriás muff nyöszörög az ágyában, hogy "kérek még a lábam közé"?!
Mondod te, akinek nem sikerül összeszedni egy nőt se.
-----
amúgy a csúnya, de gazdag embereknek tényleg könnyebb csajozni, ha nincs önismeretük és ezért nem is okoz nekik gátlást a kinézetük
a nők is jobban szeretik a nem tökéletes férfiakat, mert jobban irányíthatóak, azt hiszik róluk, hogy hűségesebbek, mint a tényleg tökéletes külsejűek
A baráti körömben sok a jóképű, de magányos srác, és van pár igazi bunkó, csúnya, de gazdag gyerek, akik jó nőkkel futnak.
A csúnya srác ugyanis szétnéz a barátai közt és csak jóképűeket lát, tehát azt hiszi, ő is ugyanolyan. A jóképű gyerek meg ránéz a csúnyára és azt hiszi ő is olyan, mint az, elvégre azért barátok, mert hasonlóak valamilyen szinten. Na így alakul ki a csúnyák önbizalma és a szépek zárkózottsága.
Lányoknál ugyanígy van. Sok a visszahúzódó, normális, de gyönyörű lány és sok a ribanc, nagyképű ám ocsmány csaj.
az élet nem fair...
That's all folks!
Nekem eddig fontos volt h magasabb legyen nálam legalább 5-10 centivel, de most alakul egy olyan sráccal a dolog aki ugyanolyan magas mint én, és szerintem azért nem zavar mert mellette meg tök izmos. Ugyhogy nem csak a magasság számít.
Ő olyan 173 cm lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!