Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nekem mondja el a búját/baját/problémáját? Miért nem másnak?
Ha felb"""k az agyát, mindig engem hiv, vagy nekem panaszkodik.
Egyik ismerősöm azt mondta, h hát kinek mondja el/panaszkodjon?! Örüljek neki, h velem osztja meg a baját, ez a bizalom.
Mit meg nem tennék, ha magától mondaná el sokszor a párom mi baja, nem pedig úgy kéne kihúznom belőle😩🙏
Amúgy ez a "dolgod", hogy meghallgasd. Meg persze ő is téged. Ez a párkapcsolat egy nagyon fontos része!
" Így nyilván nem látják, hogy egy kapcsolatnak nem ebből kéne állnia, hanem mondjuk abból hogy pozitív dolgokról beszéltek, meg tervezitek a jövőt."
Ja, csak a mesékben drágaság. Hisz az életben mind a jó, mind a rossz egyaránt jelen van. Ugyanúgy, ahogy van éjszaka is és nappal is.
Te egyébként valami álomvilágban élsz, ahol nincs negatívum? Ha sorban kell állnod a postán, vagy lekésed a buszt, az már nem pozitívum, hanem negatív, ami magával hozhatja azt, hogy ha pl. lekésed a buszt, akkor később érsz haza, vagy később találkozol a pároddal, ami elvesztegetett idő.
De akkor egy másik példa. Az emberek sokat betegeskednek. Az ember öregszik, jönnek a bajok. Gondolkodj el egy kicsit, hogy mi az összefüggés.
Inkább mondaná el a gondjait, mint addig idegel a pót és ilyen olyan cselekvésekkel, hogy tudnám fejbevágni.
Felrobban a buksija a hülyéktől, elmondja, legalább tudom, hogy nyűgösebb, és nem napokig kerülgetem, mert valaki valami belegázolt a lelkébe, és ezért kibírhatatlanná válik.
És bizony súlyosabb, teljes családot érintő témákban is képes ezt végig csinálni, mondván ő majd egyedül megoldja, csak rámegyünk idegileg.
Egy párkapcsolatban nem csak a csillámpónikról kell tudni beszélni, hanem a gondokról is.
Hát legközelebb küld el a ..csába, ha megint panaszkodni kezd.
Aztán meg keresd a társkereső rovatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!