Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszta flegma lett az egyik barátnőm mióta bepasizott. Megmondjam neki, hogy állítsa le magát vagy inkább ne? Legszívesebben leütném :D
Van egy jó barátnőm. Egy pár hónapja összejött valakivel, én nagyon szorítottam nekik mert a barátnőm nagyon belezúgott. Sose volt problémám vele, mert tudom milyen amikor szerelmes az ember :) De most összejöttem valakivel, akibe már nagyon rég óta szerelmes voltam, és most a csaj tisztára bunkó, mert hogy neki nem tetszik a barátom. (Hozzáteszem, hogy totál más az ízlésünk. Az ő barátja csőgatyát hord és hosszú vasalt haja van. Nekem semmi bajom vele, meg közöm sincs hozzá, de én a férfiasabb fiúkat szeretem. A barátom is ilyen akit nagyon szeretek.) Úgy viselkedik mintha felsőbbrendű lenne ő is meg a pasija is mint a barátom. Mert mi nagyon hasonlítünk a csajjal mint külsőre mint stilusra, és olyan "menő" pasit képzel el nekem mint az ő barátja. Nahát engem ez nem érdekel, de miért szólja le, hogy "Mostmár a szűk poló a divat szólj már a pasidnak!" Én szeretem a csajt mert mindig kedves volt és sokat segített mindenben, meg én is neki, és tudom hogy leszállt a lilaköd mert szerelmes és tényleg az ő szerelmük nemcsak külsőség hanem nagy szerelem :) Csak nagyon zavar amiket mond. Szerintetek?
16/L (mindenki 16 éves :D)
Köszi az eddigi válaszokat.
Tény nekem se jön be ez a fajta stilus dehát...ez van. Azért köszi de jobblenne életben tartani :D
És azért tartottam barátnőnek mert tényleg a családi gondjaink hasonlóak és nagyon sokat segítettünk egymásnak.
Egy próbát mindenképp megér, amikor kettesben bizalmasan elbeszélgettk erről. Ha nem veszi ezután a lapot, akkor viszont sajnáld le és valóban gondolkodj el azon, hogy milyen barátnő.
22/L
te milyen türelmes barátnő vagy:D ha az én barátnőm szólna bele az ízlésembe már rég lehurrogtam volna, ha nem vertem volna meg:D
az ízlás nem vitakérdés.
sztem ez eddig sem lett volna kérdés hogy mit tegyél. szólk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!